LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45120

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én annyira nem bírom ezt a sok adminisztrációt, amit az autisággal kapcsolatban intézni kell. Ma írattam gyógyszert, erre szól az asszisztens, hogy lejárt a közgyógy. Minden eltérő időpontokban jár le, nehogy el lehessen intézni egyszerre. Állati bosszantó. Ráadásul a kgy. keretet képtelenség lehasználni. :unsure:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45126

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
En pl azt sem tudtam (es most sem vagyok benne teljesen biztos) hogy a javaslatra kapott extra közgyógy keretunk az egy kulön dolog az alap, mindenkinek jaro talan evi 6000 melle... Ha ez tenyleg igy van, akkor szerintem az eves kihasznalasatol m is messze jarunk. Az alap közgyogy az a diagnozissal egyszerre kar le amugy? Nem is eztem meg... a szakorvosi reszet minden evben ujitanom kell.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45137

Új topic Geszter felvetése nyomán, a nagyobbak szülei, ha írnának bele, az igen hasznos volna. auti.hu/forum/10-otletek/38568-otletek-a...ra-tanitasahoz#45135

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45138

Luna, nem, pont ez a gond, hogy nem azonos időpontban jár le. A szakorvosink decemberi, mivel a csp januári lejáratú. A kgy most, az ápolási meg egy harmadik időpontban. :unsure:

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45167

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45168

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45169

ViolaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45170

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hete #45173

Közben elindította Geszter a nyelvtanítóst is: auti.hu/forum/10-otletek/38570-otletek-a...elvtanitasahoz#45172

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hete #45181

Sziasztok :)Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45190

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45191

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45192

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45193

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45194

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45195

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45196

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45197

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45198

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45199

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya
Oldalmegjelenítési idő: 1.025 másodperc