LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45009

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viola, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45010

Babesz Ha ez kicsit megnyugtat nálunk a két és fél 3év közöttiek még alig mondanak szavakat is van több olyan 3 és fél éves aki még szavakat sem mond, a mi kis autink csodagyerek mert 2 év 3 hónaposan 10-ig ismeri a számokat és kb 150 szava van mi most kezdtük a tsmt tornát elég bizakodó volt a gyógytornász,pl. nálunk bilit hozza ha kell neki kakilni ill. pisilni és rajta van a nadrág de le nem venné a máriának sem. :) A kirendelt fejlesztőnket le sem tojja mondjuk én sem.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45011

ViolaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45012

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45013

Hát nem tudom de a tsmt tornászunk nagyon bizakodó mivel már nem fiatal elég régóta csinálja és túl sok gyereknek segített úgyhogy csak van benne valami.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45014

Donpepe, hasít előre ez a gyerek, gratulálok! :)

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45015

Szanya Köszönjük. De inkább az itthoni fejlesztés hatására,épp a napokban néztük meg a Temple Grandin filmet nagyon tetszett aztán megnéztem egy előadását amiben elmondta hogy ha az édesanyja nem erőlteti valószinűleg soha nem tanul meg beszélni. Tehát én most is azt mondom hogy az otthoni fejlesztés a legtöbb ami adható,persze szakember segítségével.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45016

Donpepe, ezt mintha én mondtam volna. :) Akkor meg pláne gratula, ha otthoni eredmény. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45017

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45018

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45019

Szanya Nem tudom más hogyan csinálja de nekünk a tsmt is ki van adva itthon is csináljuk.Nagyon fontos ez.Lehet bármilyen jó szakember a szerető szülöt senki nem pótolja.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45020

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe, tökéletesen egy véleményen vagyunk. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45021

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45022

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45023

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45024

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45025

Babesz
Pontosan meghatároztad a problémát 5 éves korig senki nem szól sőt még gyakran utána sem.Szaktudás is nagyon hiányzok és a határozottság is mintha félnének véleményt mondani várják az iskolaérettségi felmérést majd ott eldöntik,de könyörgöm akkor már késő!!! Azoknak az úgynevezett szakembereknek akiknek 100és100 gyerek megy át a kezeik alatt sokkal hamarabb látni kellene a problémát mint egy szülönek.Miért nincsenek kötelező képzések?

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45026

"Miért nincsenek kötelező képzések?" Ezt táblákra kéne írni és azzal sétálgatni az autis felvonulásokon. Csak ez lenne a megoldás!!! Most annyi változás van, hogy az FSZK megint kapott egy szakajtónyi pénzt, így már megjelent egy ingyenes pedagógusképzés. De ez kevés! Ingyenesnek és kötelezőnek kellene lennie, és minden nagyobb városban minimum, de inkább minden nagyobb intézményben és városban.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45027

Félelmetes az érdektelenség,gondolkoztunk hogy a Bárczyba beíratkozik a feleségem de már évek óta nem indítanak auti specifikus képzést,ezek a gyorstalpalók itthon hasznosak de mi kicsit próbáltunk volna szélesebb körben gondolkozni. Sajnos azt látom hogy az országunkban dolgozók nagy részének elég lenne egy hónapban egyszer bemenni a munkahelyére a fizetési papírt aláírni mert a többi időben csak a levegőt rontani vannak bent.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #45028

A Bárczin rendszeresen indítják az autit, talán Luna tud többet ezzel kapcsolatban.
Amúgy ez így van sajnos. Lehet, hogy másutt is így van a világon, de itt biztos. :unsure:
Oldalmegjelenítési idő: 0.942 másodperc