Kellemes Karácsonyt Mindenkinek, az ünneplőknek nagyon boldog névnapot!
Mi mindent beborító jégpáncélra ébredtünk! Egy domb legtetején lakunk, Apa hólánccal ment le kenyeret venni, a lényeg, hogy épségben haza is ért.
A srácok totál be vannak zsongva! Az öcsém időhúzó és relxációs módszerét alkalmazom: egy nagy tálba összekevertem egy csomag eperlevél tésztát és némi árpagyöngyöt, kaptak két kis tálat, szét kell válogatni. Öcsém anno tarka és fehér babot válogatott karácsonykor, hogy ne kergesse őrületbe a családot 24.-én. Kb. 6-7 éves lehetett, úgy kelt reggel, hogy kérte a babokat!

Tegnap este 11-kor díszítettük a fát, én felkeltem ma 1/2 6-kor, hogy bekapcsoljam az égőket, így arra keltek, hogy várja őket a feldíszített fa. Nagy volt az öröm!
Szanya: a csendkirályt egyszerűen 3-ig tartó elszámolás után elkezdjük. Aki legtovább bír csendben maradni (nálunk kuncogni szabad, különben mindig csak 10 másodpercig tartana), az a végén kap egy meleg kézfogát, némi gratulációval fűszerezve.

Ha fürdőkádban játszunk, akkor habból korona kerül a fejre. Szerintem adhatsz a győztesnek valami kézzel fogható jutalmat is. Az enyémek ilyen téren igénytelenek, nekik a "Gratulálok!" elég!
Ágiviki: nagyon jó volt a cirkusz, még nekünk is nagyon tetszett!