3maci, nálunk totális csőd az úszás, pillanatnyilag nem is járunk a betegségek miatt, de asszem, amúgy is lemondtam volna. Ellenben a te kártyáiddal lehet, hogy újra nekivágunk januártól

Köszi
Nagyon nem volt időm a napokban fórumozni, nem is voltam sokat gépközelben és nehéz megszervezni ezt a karácsonyt, mindenki tőlem várja, hogy mondjam meg, mikor hova megyünk és senki nem mond időpontot, de ha mondok valamit, arról mindig kiderül, hogy nem jó nekik, mert ez és ez van. Hát hihetetlen...
Elolvastam Csibnyusz (hu, asszem ő írta..) által belinkelt cikket a waldorfról. Érdekes volt, a stílusa nekem nem jött be, de a lényeg kiszűrhető belőle. Még mindig van egy kis hajlandóságom a waldorfra, de egyre jobban hajlok a sima suli felé.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért mondja mindenki azt, hogy a waldorfban túlságosan szabadjára engedik a gyerekeket? Nem is ez érdekel, hanem, hogy egy sima iskolában
ezzel szemben mi a helyzet? Ha nincs asszisztens, mitől kapna több segítséget a szociális helyzetekben a fiam egy normál suliban? Nem kekeckedésből kérdezem tényleg, ezen gondolkodom napok óta, hogy mi lehet a különbség és mivel nincs iskolás gyerekem, őszintén, elképzelni sem tudom, mi zajlik egy ilyen iskolában. (egyikben sem)