Folyton akarok írni, de nem jön össze, állandóan van valami dolgom. Úgyhogy senki ne sértődjön meg, akinek privi üzenetet ígértem, nincs elfelejtve!
Bundáskenyér,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Champ, nálunk is probléma a lapozgatás. Én is arra gondoltam, hogy kör alakút fogok venni, úgy rémlik, hogy az Office Depotban volt ilyen készen az iskolai cuccoknál. És akkor nem kell még ezt is szerkesztgetnem. Viszont nem tudom, hogy nem zavarodik-e meg, ha hirtelen más lesz a formátum.
Én még mindig nem csináltam meg rendesen az Én könyvet, de a naplóba teszek annak megfelelő dolgokat. De neki fogok állni újra megcsinálni, mert a babzsákban mindig zaklatom a mi a neved, hány éves vagy, hol laksz, stb. dolgokkal, de olyan szinten alulmotivált, erre még a golyó se válik be. Csak verbálprompt-tal megy. Pedig a többségét tudja a válaszoknak.
Ha valakinek van valami ötlete motivációra, akkor mondjátok, mert némileg lehangoló, mikor pl. állatokat kéne elkérni és még azt a szerencsétlen kutyát se hajlandó elkérni, nemhogy egy zsiráfot. És újabban nem nevezi meg a gyümölcsöket sem, hanem mindegyik egységesen "gyümölcs". Egész hihetetlen ez az alulmotiváltság. És bár úgy tűnt, hogy elkezdte használni az "igen"-t, hát nem. Vagy most épp az a szabály, hogy igen-t nem használunk, mittudomén...

Mint pl. hogy nem mondja ki, hogy kettő... Helyette: "egy, hááár-maaas"... a tizenkettőben már kimondja... A gombát sem mondja ki magában, ellenben A gomba alatt c. mesét azt napjában 4x kéri felolvasni. Hibátlanul kimondva.