Sziasztok!!!!!!
Jól el vagyok tűnve, olvasni sem tudtalak benneteket, úgyhogy nem vagyok most képben.

Remélem most már újra lesz időm fórumot olvasni.
Az ovi kezdés óta folyamatosan betegek vagyunk mindannyian, úgyhogy a 3 hónap alatt ha összesen 3 hetet volt a Levi oviban, akkor sokat mondok.
A szombati előadás szuper volt!!!! Köszönet az előadóknak és a szervezőknek!!!

Az ovink igazgatónője is ott volt és az egyik óvónénink is!!!
Be is lendültem az előadás hatására, a fürdéssel kapcsolatos dolgainkat átszerveztük, ez most működik.
A fürdőszobába kitettük a fürdés kártyát, alá opcionálisan - a hajmosás, és a végére a játék, a Konrad órával beállítva 10 percre.
Ez ma tökéletesen működött, nem volt nyafogás stb... és még hajmosás is volt!!! Bár a fürdetést én csinálom, de egyenlőre sok újítást nem akarok belevinni a dologba.
A másik amin felbuzdultam - elkezdtem a naptár vezetéséhez legyártani word-be a kis beragasztható képeket, amiket előre jelezhetünk a Levinek. (hajvágás, hajmosás, nagyi látogatás, apa dolgozik, apa nem dolgozik, óvoda, nincs óvoda stb...)
Mimmo ötlete után szabadon sima asztali naptárba fogom majd beragasztani ezeket a kis képeket!
És az öltözés... ez is problémás dolog nálunk, végre elkészítettem a fel és levetkőzés folyamatábráját és a pizsiről otthoni ruhába átöltözést.
Ezeket feltettem a DB-ba.