Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Ágiviki: Én is azt hittem, hogy a két éves, vagy éves kontroll idején tényleg ránéznek a gyerekre. Nem pedig adnak a kezébe egy telefont, hogy addig se zavarjon. De én mindenben ilyen naiv vagyok.
Benx: az én borzasztóan rossz memóriámmal ritkán mondhatom el, hogy teljes film megmarad az emlékezetemben. Na ez ilyen. Egész jelenetek égtek be az agyamba. Nagyon jó film, érdemes megnézni, de csak akkor, ha elbírod utána is a tudatot, hogy ez akár a te gyerekeddel is megtörténhet.

Én mondjuk ezt a részét hárítom, de tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlanám. Mondjuk nem véletlenül gondolom azt, hogy talán kevesebb atrocitás éri a fiamat egy olyan közegben, ahol több a hozzá hasonló gyerek.
Champ:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Sajnos ebben a firkálásban nem tudok semmi okosat mondani. Gondolom a szabálykártyák már nem segítenek itt. Nem lehetne megoldás, ha erre valami külön motivációt alkalmaznátok? vagyis külön venni a napi jóság pecsétet, és csak ezt a filctollasat egy külön iskolai táblán pipálni, egészen lebontva akár órákra? Most nem firkáltam, pipa. Ha minden pipa megvan, akkor délután jutalom. Nem tudom, ez csak egy tipp.
Vagy, ami Kimniéknek bejött, hogy bevonni őt a takarításba? Hogy lássa, miért is gond, hogy ő firkál?
Írok privit.
Örülök, hogy a mikulás mindenhol jól telt.

Nálunk is volt nagy izgalom tegnap este, Apával felvonultak a tetőtérbe, onnan kukucskálták, hogy merre járt a télapó, (közben én kiraktam a csomagokat a csizmákba, nálunk 5 csomag volt, bár mi apával sós rágcsát kaptunk ,mert azt szeretjük.

). A férjem nagyon kreatív volt, kinézett egy járókelőt, és azt mutatta nekik, hogy hű nézzétek, most megy el tőlünk, megy tovább a többi kisgyerekhez.

Imádták a gyerekek, szaladtak le, hogy mit hozott nekik. Persze minden azonnal meg kellett kóstolni.

Szóval nálunk is jó élmény volt, majd ki is kell nyomtatnom, hogy piknikeztek este a mikulás csomagból.

(Fiam szerint ez piknik volt.

)