Marco, sajnos, igaziból öngyilkos lett a fiú, ha jól tudom. A filmben nem mertek ennyire rossz véget írni a történetnek... Mondjuk, ezt tudta a férjem, mikor nézte, hogy valós a sztori nagyja és más a vége a valóságban. Lehet, hogy ezért nem bírta...
Tényleg, ezt a filmet én sem ajánlanám akárkinek. Borzasztó megrázó valóban, egyetértek. És képtelen vagyok kiverni a fejemből... Biztosan beszélgetek nemsokára erről a férjem terapeutájával. (ő ajánlotta nekünk a BenXet is)
Szanya, drukkolok, hogy sokáig bírja a fiad az oviban

Remélem, kibetegeskedte magát egy időre

Ti javultok? (jaj, akartam írni, ha az ACC bántja a gyomrodat, próbáld meg a Fluimucil-t, ugyanaz a hatóanyag, de nekem az nem bántja a gyomromat, az ACC-től kifejezetten rosszul vagyok és anyám is, nem tudom szedni sem)
3maci, az jön le a fiadról, hogy még kis édes kajla

De ez biztosan változni fog, komolyabb lesz ő is, meg fogja tanulni a szabályokat, fejlesztés mellett be is fogja tartani a nagyját, szerintem nagyon jó esélyei vannak! Iszonyú édes lehet különben, ahogyan öltözik

(imádom ezt a korcsoportot különben, ha auti, ha nem, szerintem a legaranyosabb korosztály a 3-6 év közöttiek) Talán, ha ő nem ilyen visszahúzódó, magánakvaló típus, akkor tényleg őt kevésbé fenyegeti a kirekesztettség veszélye, de ez majd kiderül. Nehéz ez, ilyen korán tökre nem lehet tudni. Azt hiszem, onnantól látszik kicsi tjobban, hoyg az auti gyerekünk hogyan passzol a többi gyerek közé, amikor a gyerekekre már hat a felnőtt szava és kezdenek átalakulni. Ilyen 6-7 éves korban. A 6-7 évesek már gonoszok tudnak lenni, 7 évesen már abszolút megy a szelektálás és miniben a bullying. Nyilván nem olyan veszélyes ez,c sak ebből kimászni, hogy ne legyen belőle a suli vége felé valódi bullying.... nem tudom, hogy lehet.