Kimni, örülök, hogy kicsit jobban vagytok! I
Igen, G is játszik a kiskonyhával a normál oviban, azt hogy mennyire kreatívan, azt már nem tudom.
Labolen: Gergő nagyon nyugodt baba volt.
Ami nekem már kicsi, 1-2 hónapos baba korában feltűnt, az a szemkontaktus hiánya, a figyelem hiánya. Háziorvosnak említettem és ő akkor a látását nézegette, Sakktábla szerű mintát húzogatott a szeme előtt, azt szépen követte, lát - mondta. Ugyancsak 4 hónaposan voltunk a Szemészeti Klinikán más, könnycsatorna elzáródás miatt. Ott is említettem a problémámat. Megvizsgálták a látását is, pupillatágítás is volt ott is mondták a látásával nincs gond, de néhány dolgot , pőont amit említettem ott sem csinált: Különböző játékokkal próbálták a figyelmét felkelteni9, de alig volt hajlandó odanézni, csak már mikor nagyon nagyon forszírozták. A diagnózis, megkésett látásfejlődés magyarázat, (figyelme nehezen fixálható)
Még egészen kicsi korában feltűnt egy beszédértési probléma is de ez már úgy 6-8 hónaposan.
Kisstim, De jó hogy Nálatok is ennyire meglódult B!
ilyen ...vége Nálunk is volt. Konkrétan: A nagyinak vége, Ildinek vége. Ezeket fokozatosan átszoktatttam, meg most már érzi is. Eljöttünka ...-ból -tól stb
Persze mindig van valami furcsaság amit félreért és rosszul használ.
Egy időben nagyon követelte hogy mindent megismételjünk amit mond, és mivel ezt rosszul mondta sosem ismételtem el, helyette jól mondtam.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.