Tomger, tudom, nálunk ugyan van nagyobb, de ő az AS és a kicsi az NT, de ez tökre megvan nálunk is a kicsinél különben. Már feladtam... a kis legoval játszik sokszor a kicsi is... most azt találtam ki pl, hogy amíg kézműveskedünk a naggyal, pl karácsonyi papírdíszeket készítünk egy könyvből (hát, de jól feladja még nekem is a leckét a könyv, tök nehéz! de ezt élvezi a nagy), addig a kicsi is tudjon valamit csinálni, vettem neki mini lukasztókat. Csak, hogy új legyen... és az annyira lekötötte, hogy végig hagyott minket kézműveskedni. De ez a fordított eset, tudom. Nektek ez sokkal keményebb, mert nem 2 év a korkülönbség, hanem több, amit már nem lehet ilyen trükkökkel irányítani... Kíváncsi vagyok, mit írnak süniék, engem is érdekel (szoktam csodálkozni, hogy van az oviban egy tesópár, süniékhez hasonló felosztás, kb 10 év van a gyerekek között, sőt 3 gyerek van, mindhárom között 10 év van, hogy otthon, mit csinálnak, mert a kicsinek nagyon nem valók a nagyok dolgai).
Köszi, szerintem jobban van a kicsi (koppkoppkopp), de ugrál a láza, hol lemegy 37.7-re, hol felmegy 39.5-re. Éjjel is kell neki 3-4 óra körül adni lázcsillapítót. Ma látta a doki, mondta, hogy icipicit javult, nem változtat az antibion, de valami nagyon durva fertőzés ez, ha lehet, ne vigyem jövő héten oviba, mégha meggyógyul, akkor se.. (ilyet még sosem mondott nekünk, még taknyanyáluk egybefolyva is írja az egészséges igazolást, vigyem csak őket címmel). Szóval, még küzdünk a lázzal rendesen. És ti is ilyenbe csöppentetek, mandula?