Agiviki, köszönöm a waldorfos véleményedet!! Elmegyek és megnézem ezt a mi waldorfunkat, kíváncsi vagyok egyrészt az odajárókra is (írtam is, hogy ez sokat fog számítani, kik járnak oda) és a tanárnőre is. Pontosan ezek miatt vannak kétségeim nekem is, bár az én fiam tényleg ott tart, hogy ha egy jó w-os tanárnő megsegítené őt, akkor neki előny lenne a w suli. De ehhez kell az is, hogy ne csupa olyan család járjon ide, mint akikről te is írtál.
Labolen,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Champ, igen, nem panaszként szántam, hogy a kicsi nem ismeri a számokat

Csak ebben is akkora a kontraszt, hogy alig hiszem el

Nem csak a lemaradásokban

Az NT unokatesónk most kezdte a sulit, fél évvel idősebb a nagyomnál és hiába sulis, egyáltalán nem tud olvasni, írni, a számokat is itt tanulta csak meg (persze, tudott számolni valameddig, de nem ismerte fel őket írva) és amúgy egy hihetetlen okos fiú, hatalmas lexikális tudással, két nyelven beszél. Szóval, nyugodt vagyok, csak néha azon kapom magam, hogy meggyanúsítom a kicsit, hogy direkt ellenáll és nem mondja meg, hányas számot látja... aztán rájövök, hogy szegény nem rosszaságból csinálja

Legalább a nevének kezdőbetűjét felismeri

(rá is írja mindenre...)