Tomger, igen, nagyon jó, hogy túl vagyunk rajta! Azóta egészen kisimultak a ráncaim
Kimni, köszi, hogy gondoltál ránk! Ti szuper ügyesek voltatok!
Nálunk ez régóta húzódik, kb. 1 éve. Miminek a hátsó 2 fogacskája (4-es és 5-ös)
nagyon szorosan összeér, először csak kis elszíneződést vettünk észre az egyik oldalon. Ezzel jártunk ózonkezelésre, mert Mimi ezt hagyta, de mást, fúrót, meg fém piszkákat nem.
Na, ezzel nem jutottunk semmire, a másik oldal is elszíneződött, aztán letört belőle egy darab. Ekkor hívtam a Heim Pált, 3 hétre kaptunk ambuláns időpontot, majdnem 5 hónapra az altatásost. Sajnos eddig nem tudtuk kihúzni, begyulladt mindkét oldal 2-szer sikerült lefogásos technikával kis lyukat fúrni, hogy a gyulladás ki tudjon ürülni, ne feszüljön, de így sem sikerült november végéig húzni az időt, így kerültünk ide, ők tudták a legközelebbi időpontot adni.
Hogy ne romoljanak tovább? Miminek szerintem elég rendesen meg tudom mosni a fogát, de nem öblít egyáltalán, ami állítólag legalább olyan fontos. Szóval, most barátkozunk a szájzuhannyal
Szanya, a felmerült kérdéseid teljesen helytállóak, én is feltettem őket, pl. az anesztesnek is, aki szerint túl van biztosítva az altatás sok helyen, egy egészséges, gyógyszert nem szedő gyereknél vagy fiatal felnőttnél nincs rá feltétlenül szükség, sőt, ugyebár sürgős esetekben nem is végzik el ezeket. Hát, ha közben gond adódik, akkor nem tudom mi van. Azt gondolom ebbe mindenki csak végszükség esetén vág bele. A háziorvosunkkal hosszasan értekeztem arról hogy miért nem kaphat Mimi november végéig fájdalomcsillapítót. Az antibiotikumot is azért kapta, hátha az lehúzza a gyulladást annyira, hogy ne kelljen több Cataflam. Amúgy persze, ha lehetne mindenki a kórházi és ingyenes megoldást választaná. Mondjuk azt nem bánom, hogy a vérvételt nem kellett végigcsinálni. Szerintem az nekünk még sokáig kemény dió lesz köszönhetően a tavalyi fertőzőosztályos élményeknek.... De a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, és ha valakinek sürgős, akkor jó megoldás lehet.