LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13078

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Labolen, ez az ájlávjú, amiről a százlábú jutott az eszedbe, hatalmas :D Hát igen, túl sok könyvet olvasol, ha a szeretlekről egy rovar jut az eszedbe :D :D L. nagyon édes!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13080

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Kimni: Ne már!!! Tényleg azt mondta, hogy hánylábú! :laugh:
Nálunk sokáig központi téma volt amúgy is, hogy melyik állatnak hány lába van, gondoltam most is ez a kérdés. :)

Ágiviki: Drukkolok, hogy minden rendben menjen. Majd írj, mi volt.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13081

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Csibnyusz: Nem lehet, hogy külön megenné, csak együtt nem? Csak egy tipp, az én fiam már régen nem eszik főzeléket. De ő virslit igen, feltéve hogy csak magában kapja. Ha beteszem főzelékbe, hozzá se nyúl. Mondjuk jellemző az is néhány válogatós érintett gyerekre, vagy felnőttre, hogy a különféle ételeket nem szeretik vegyíteni. Vagy köret, vagy hús. Na de nem összekeverve... És egyféle melegségű. Vagyis meleg étel mellé ne legyen hideg köret. Nálunk mostanában a fiam mindenre mondta, hogy ő meleget eszik csak. Emiatt ette a kenyeret is csak pirítva. Csak azért írom, hogy sokféle oka lehet, hogy valamit épp nem eszik meg a gyerek. Ha tud rágni, akkor lehet nem itt van a gond. És ha sok olyat adnál neki, amit már rágott? kekszet? Nálunk egy ideig kifejezetten a ropogós dolgok voltak túlsúlyban, az tetszett neki.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13087

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13088

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Virslit a fiam is csak egy-két éve eszik. Kicsinek ő sem evett felvágottat, most sem. Csak a virsli, de az is csak sütve.
Szerintem adjátok azt a kekszet, amit megeszik, azzal gyakorolhatja a rágást. A többiben nem tudok tanácsot adni. Nekünk az ovi hozott változást, de itthonra nem tudta átültetni a tanult evést.
Lehet, hogy mivel én már 4 éve küzdök az evéssel, de most épp nem foglalkozok vele. Nálunk akkora tiltakozás van, hogy várok, amíg egy kicsit több "sütnivalója" lesz a fiamnak, és ésszel talán felfogja, hogy amiket máshol megeszik, azt akkor itthon is megeheti. De nekünk szerintem most nincs akkora gond, (vagy megszoktam már), szóval a fiam nekem rág, csak nem eszik gyümölcsöt, de az oviban a levesben eszik zöldséget. Most egyelőre nekem ennyi elég. Nyilván, ha nem rágna, akkor ezen agyalnék folyton.
Sajnos okosat nem tudok mondani.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13089

Képzeljétek, Krisztián hazajött és folytatja Gyurka guru tanításait! Ajánlom az újaknak is. :)
www.felsofokon.hu/blog/gyurka-guru-tanit...utizmusrol-maskeppen

A facebookon az Aut-Pont Alapítvány kirakta az iskolás gyerekeinek a rajzait, amikre szavazni lehet, aki nyer, az közönségdíjat kap. Érdemes megnézni! Szerintem egyik-másik kép nagyon jó! Annyira találóak!! :cheer: Megpróbálok ide kettőt belinkelni, nem tudom, sikerül-e.
www.facebook.com/photo.php?fbid=37629608...74768&type=1&theater
www.facebook.com/photo.php?fbid=37629620...74768&type=1&theater

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13090

Csibnyusz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13091

Labolen, "hánylábú az ájlávjú? Százlábú." Nagyon jóóóóóóóó!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13092

Viki, Kimni, mindkettőtöknek drukkolok! Viki,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13093

Szanya, délután 5-re megyünk, de csak késő este vagy éjszaka érünk haza. Holnap mindent leírok, hátha másnak is szüksége lesz rá. És persze fizetős.....

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13094

Mindenkinek kösz a biztatást!

Kimni, Nektek is drukkolok, az is jó ám, ha az ember egyszerre 2 gyereket visz a fogorvoshoz :huh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13095

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13096

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
Csibnyusz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13097

• sephora
  • sephora profilkép
  • Nem elérhető
  • Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Pár napig nem tudtam Fórumot olvasni - kissé el voltam havazva, most próbálom bepótolni a lemaradást. Rengeteget írtatok!!!! :silly:

A vasárnapi szülőtali áll még?

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13098

A védőnő szerint sokkal jobb fizikumu mint a kortársai. Csupa izom :woohoo:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13099

Vasárnapi tali áll még, írok is mindjárt privit. :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13100

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Kimni: szerintem ehhez a magassághoz ez a súly okés. Nekem igaz a lányom, de ezekkel a paraméterekkel bír. :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13101

• sephora
  • sephora profilkép
  • Nem elérhető
  • Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Köszi, Kisstim! :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13102

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
Biztos számít, hogy mennyi az izom a gyereken és milyen nehéz a csontja. A kisebbem most 106cm és 17kg és egy szem háj nincs rajta. Tavaly lehetett olyan 98 cm és 16kg. De egy izomtömeg a gyerek, ettől ráadásul jól tápláltnak tűnik, pedig csak izmos. A nagynak egészen más paraméterei voltak, 106-110cm-hez társult 14kg, most hogy belegondolok... de akkor ő annyira vékony volt, hogy még az arccsontja is kiállt (akkoriban evett csak pépet, meg amúgy semmit kb, szóval neki az az étrend egyenlő lett volna a kórházzal hosszú távon).
Igen, Csibnyusz, akkor totál jó húsban van a fiad :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13103

kimni:
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)
Oldalmegjelenítési idő: 0.563 másodperc