Kimni,
"l. Minden ASes ilyen, nekik fontosabbak ezek a dolgok (tárgyak, megszállottságaik, témáik, gondolataik), mint az emberek. "
Ez egész egyszerűen nem így van, én abban sem vagyok biztos, hogy a fiad esetében ez teljesen helytálló megállapítás. Valaki nehezebben tudja kifejezni az érzelmeit. Egy kamasz pl. iszonyatosan prosztó tud lenni a szüleivel, és látszólag csak ki akarja őket használni, miközben szó sincs arról,hogy ne kötődne nagyon hozzájuk, szerintem sok auti gyereknél is ez így zajlik belül, még ha teljesen más korosztályról is van szó. Egyébként sem szerencsés a gyermekünkkel kapcsolatos meglátásainkat minden AS-sre rávetíteni,mint univerzális problémákat, bár ezt szerintem mindannyian sokszor elkövettük már.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
[/hide]
Hárommackó:
Rettentő jó arc a fiad

Már alapvetően az is tök jó, hogy beáll egy ilyen előadásba, az én fiam utál szerepelni, rettentő zavarban is van,ha kell pár sort esetleg elmondani, soha nem szállna be semmi ilyesmibe.
Egy utolsó OFF, és esküszöm ,leálltam:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.