Végigolvastam az elmúlt hét termését, jó sokat írtatok
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
5 napig apa volt a gyerkőcökkel, nem volt semmi gond, kivéve h a nagyfiam hf hiány és magatartásbeírással tért haza az első tanítási nap után...
Most 3 napig anyósoméknál pihenünk, ami azért érdekes, mert ők csak 1-2 havonta látják a gyereket. Teljesen el vannak ájulva tőle, hogy mennyit beszél. és tényleg még nekem is szembetűnő a megállás nélküli fejlődés. Egyfolytában kommentálja a körülötte történő eseményeket és mondja hogy mit csinál, elképesztő. Persze beszélgetni még mindig nem lehet vele túl jól, de azért az is javul, egyre több mindenre tud jól válaszolni
2 napja pl a dédi megkérdezte, anyának hány szeme van?
Mire a válasz az volt
egy-kettő-három 
No többször is megszámoltuk ezután a szemeimet és memorizáltuk a választ.
Ma megkérdeztem kíváncsiságból és persze tudta, mérgesen odavágta hogy
kettő
Érdekes egyébként hogy játék közben mennyire jól lehet vele diskurálni, de mihelyst tanító jelleget vesz fel a beszélgetés,azt érzékeli és nagyon elutasító lesz, távozik.
Érdekességként írom, hogy a normál oviban a logopédusunk szerintem zseniális, bár még mindig nem foglalkozik a fiammal (még mindig a felmérés fázisaiban vagyunk)
minden esetre engedte hogy egy nagycsoportos foglalkozásán kicsit bennmaradjak. Meglepett, hogy NT gyerekek sem tudtak szépen mondatkat alkotni kronológiai kártyákról, sőt a képeket fejjel lefelé tették ki sorban, és ugyancsak nem tudták megragadni a képek lényegét, ráadásul nem a logopédus kérdésére válaszolta gyerek...
Túl sokat várok el a fiamtól!