LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Beszélgetős! :)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2449

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Hello

Látom folyik az ötletelés. Én most azon gondolkodtam hogy nagy hülyeség szerintetek egy diszkólámpát venni karácsonyra a lidl be láttam most lesz csütörtöktől talán 3990 ért. Onnan godolom hogy annak örülne mert voltunk egy munkahelyi családi napon a héten és ment a koncert ő meg a plafont leste mire rájöttünk hogy a fények teljesen elvarázsolták.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2451

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az tuti tetszene neki. De fel tudjátok rakni?

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2453

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Megnéztem a neten, az asztalira gondolsz? Az szuper! :cheer:
Mindjárt elküldöm a linket a férjemnek, ettől boldogságban úszna az én fiam is. :cheer:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2458

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Az óvodában a teremben van 2db mozgásérzékelő, hát a fiam addig csoszogott, kúszott míg mind a kettő egyszerre világított v. éppen nem világított! :lol:
Illetve baromira tetszik a kijáratot jelző zöld fény az ajtó felett.
Betörő már biztos lehet, mert tudja mikor gyullad fel a fény, mert ez több napig elszórakoztatta! :laugh: :laugh:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2459

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Erre gondoltam ez asztali variáció. Szerintem nagyon szupi volt nekem hasonló gyerek koromban kár hogy nincs már meg.
www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu/hs.xsl/index_22713.htm

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2462

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Sünöcske, az jó szakma, leépíteni biztos nem fogják. :laugh: :laugh:

Kati, ez nagyon aranyos, szerintem jó ötlet!

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2463

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya

Kata nem Kati bocsi csak sosem hallgattam a Kati megszólításra. Persze ezt ti nem tudhatjátok.
Szerintem is tök jó csak legyen is belőle mert mindig el kapkodnak mindent amit kinézek. Igaz nem tudom miért élvezi kicsifiam de az tuti hogy bejön neki a fénykavalkád.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2464

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Kata, oké! :) Én már mindenre hallgatok, a férjem pl. már Szanya1-nek hív, jelezvén, hogy egy picurkát talán túl sokat fórumozom. :laugh:

Nemrég mi is kinéztünk valamit, akciókezdésre oda is mentünk, mert az előzőt, amikor festőszett volt akciós, azt lekéstük sajnos. :(

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2465

• bundáskenyér
  • bundáskenyér profilkép
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Ma felhívtak telefonon, hogy Viki díjazott lett a rajzával az Allee karácsonyi rajzversenyén!
Meghívták a péntek délutáni díjátadóra, jeleztem a tömeggel bajunk lehet, mert autista a lelkem, "akkor az elején szólítjuk, minden rendben lesz" volt a válasz.
Kell ennél szebb ajándék nekem? :laugh:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2466

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok! :) :) :)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2467

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
Hát ez nagyon-nagyon szuper! Gratulálok! :cheer: Esetlek tudsz linket is a rajzról. Kíváncsiak vaguynk ám! :)
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2471

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
A szines fények nálunk is bejöttek mindig :) .Téli hónapokban , fényterápia :laugh:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2498

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az utolsó pillanatban megjött az autiotthonból neten rendelt csomag.
Teljesen jó, csak szőtt, kockás, kék kispárna helyett rózsaszín kockás szatyor volt benne és mindent olcsóbban számláztak, mint ami a neten volt. ???????????? Viszont szép cuccok, nem is tudom, ki kapja, lehet, hogy megtartom. :cheer: A szatyrot biztos. Nagyon tetszik. :) :)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2499

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
Budáskenyér :)
SZUPER :) :) :) :)
Gratula a Kishölgynek . :)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2500

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya .
Még épp Ídőben , kérek fotót . :) kiváncsi vagyok milyen .

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2501

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Máris! :)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2573

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Kíváncsi lennék a véleményetekre akik benne vannak jobban a Pecs tanulásában.
Szóval december közepén voltunk elöször betanulni akkor rögtön nagyon jól ment neki több kártyával most kb két három hét telt el és nem győzőm gyártani a kártyákat mert már mindenhez keresi. Nem is vesz el pl . egy csomagolt piskótát mert gondolkodok rajta vajon melyik kártya lehet az de nincs olyan.
Folyamatosan nap mint nap több kártyája van és tudja és használja is őket nagyon jól. Most amiket kapott játékokat azokat is rögtön elkészítettük neki hogy tudja kérni ezzel gyakorolunk is közben.
Jól csináljuk igy?????
Úgy érzem az igényei után megyünk teljesen mert nagyon érdekli és mindig hazsnálja is .
Már a boltban is próbáljuk. Megállunk a bolt előtt és kiválasztja mit akar és bent oda adja a néninek persze segítséggel ott még kell.
Kb 50 kártyája van most ebből nagyjából ami mindig forog a kezébe több mint a fele. A többi inkább főtt kaják amik úgye nem olyan gyakran vannak de szereti olyankor megmutatom neki hátha megérti és egyszer majd elérem hogy arra ő fogja kiválasztani.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2574

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ez nagyon jó! Szuper eredmény! :cheer: Ha ez ilyen jól megy, egyeztetni kellene a gyógyped.-del, hogy bevezethetitek-e a "kérek" meg a "segíts" kártyát, az a következő fázis.
Bevásárlólistát is készíthetsz, majd Edina elmondja, szerinte hogyan. A mienk egy álló névjegytartóban volt, tépőzárral. Előre kiraktam PECS-el, hogy mit kell venni. Mikor odaértünk a boltban a polchoz, a fiam mindig odaadta a megfelelő kártyát , mondattam az áruk nevét(és betettem hátra a névjegytartóba a kártyát), majd átadtam neki az árut és ő rakta a kocsiba. :) Szerette nagyon. Azt hiszem, nem túl szabályos módszer, de nagyon sok dolog nevét megtanulta így.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2575

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya

Akkor jól csináljuk szerinted?
Már akkor egyeztettünk időpontot Annával jan 11.ére szerintem látta hogy jól fog menni neki nagyon érdekelte akkor is ott.
köszi a választ

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 2 hónapja #2576

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
még egy kérdés
Épp most történt meg. Szóval tudom hogy a pecs nem erre való de már elkeseredésünkbe hogy nem akar szólni a pisilés miatt már hónapok óta mióta vissza esett kitaláltam ma hogy gyártok neki egy bili kártyát erre itt ülök az ellőbb a gépnél itt van melettem a bili helye és hozza a kártyát és áll melette ide adja hát a bilit volt. Elájulok remélem nagy butaságot nem csináltam ezzel.
Oldalmegjelenítési idő: 0.168 másodperc