LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Beszélgetős! :)

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2112

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Téma a karácsony lenne

A véleményetekre lennék kíváncsi még sosem gondolkodtam ezelőtt ennyit ezen mivel nem tudtam hogy Patrik másabb mint az átlag gyerek. Nem tudom igazán mi lenne jó ajándék karácsonyra neki fejlesztő játék vagy valami hülyeség idézőjelbe persze amivel elbohóckodik pl búgócsiga valami különlegesebb stb.
Annyira tanácstalan vagyok. A fejlesztő játékok is olyan sok félék és választani sem lehet közülük hogy minek van értelme egyáltalán és minek nem na meg az árakat ne is említsem. Mit lehet ne neki okosat kitalákni 3.5 évesen??
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2113

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Fejlesztőjátékot Te is csinálhatsz neki, és később lesz majd az oviban is valószínűleg (legalábbis nálunk az oviban van Logico, meg egy csomó dobozos fejlesztőjáték, ami nagyon drága a játékboltokban).
Viszont a "játék" játékot is jól meg kell gondolni, olyan drágák. Ha még nincs, akkor a Dupló szerintem jó lehet, azzal egyedül is tud játszani. Ha van hozzá hely, akkor jó a bújócskacsővel kombinált sátor, labdákkal. A floor puzzle is jó, ha szeret kirakózni. Lehet kapni Thomasost is. A favonatos szett is nagyon jó, ilyenkor akciózni szokta a Tesco.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2114

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
igen nagyon drágák azt szoktam csinálni hogy minden héten elkérek úgymond házifeladatként egy fejlesztő játékot egy hétre a suliból ahova koraira járunk.
Hát hely az nem sok van két szobánk van igy is kerülgetjük a hatalmas trambulint is bár hál istennek nagyon sokat használja.
köszi az ötleteket és még várom továbbra is
van konkrét ötleted is házi fejlesztőkre??

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2115

• Nikuc
  • Nikuc profilkép
Duplószerű játék van magyar is, sokkal olcsóbb. MegaBloks a neve. Szerintem arra pont elég, hogy kiderüljön, érdekli-e egyáltalán.
Mi is pont a kisvonaton gondolkodunk még a Logico mellé, a szülőktől ilyen favonat készletet kértünk. Múltkor kapott olyan fakockákat, ami egyben formabedobó is, a másik fajtában meg egy városka van járművekkel, a harmadikban pedig golyósínt lehet építeni. A kockák egyformák, így együtt és külön-külön is lehet használni. Egyenlőre a formabedobót használja, de már tanuljuk a városépítést is, később meg jöhetnek az üveggolyók.

A mesék közül nálunk a nagy kedvenc a Kisvakond, a dobogó második helyén a Chuggington, a harmadikon a Thomas áll. A többi mese annyira nem érdekli, de múltkor az oviban nézték a Kockásfülű nyulat, utána már itthon is megnézte. Addig nem akarta.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2116

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Jaj tényleg, a golyópálya! Az nagyon jó, és imádják. Azt se adják épp olcsón sajnos. :(
Persze, hogy van ötletem a fejlesztőjátékra, ha van rá egy heted, hogy elkészítsd. :unsure: A gyógyped.-ünk javasolta, nekiálltam, azt hittem gyorsan kész lesz. Végtelen munka van vele, de nagyon jó. Viszont valamelyest kéne ismerni hozzá a PECS-et. De ha valakit érdekel, szívesen befotózom, de kell hozzá Boardmaker és rengeteg idő elkészíteni.
Volt egy anyuka, aki felrakott egy pár fejlesztőfeladatot a netre. A színes karikás feladat az nagyon jó: picasaweb.google.com/benszon/OtthonElkeszithetoFejlesztoJatekok
Babaházzal is jól lehet beszédet fejleszteni, főleg igéket, helyhatározókat lehet tanítani. Kartonból is el lehet készíteni, meg gyufásdobozokból, úgy még érdekesebb is.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2117

• katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
megabloks van egy rakattal régebben mindig azt kapott mert imádta építeni őket. Mostanában annyira nem, neki kifejezetten nagyon jó a kézügyessége minden kis apró dologhoz is.
Szanya
Jók az ötletek amiket az anyuka is felrakott . Gyüjtöm én is ezeket folyamatosan mentem hátha később jó lesz

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2118

• Nikuc
  • Nikuc profilkép
Nem tudom, le szabad-e írni, ha nem, majd kimoderáltok. Az Aldiban meg a Lidl-ben szoktak lenni nagyon jó áron ilyen gyerekjátékok. Mi ezeket a fajátékokat 3e-ért vettük dobozonként. Szerintem az annyira nem durva ár érte.
Ez a babaszoba készítés is jó ötlet. Annak még a lányom is örülne. :laugh:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2119

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az tényleg jó ár. Csak karácsonyi szezonban akciózzák ezeket, vagy mindig?
Elég régen tervezem már, hogy kéne csinálni egy jó nagy babaházat kartonból, csak már nem fér el. :unsure:
Csináltatok már mézeskalácsból házikót? Azt tervezem idén, de nincs hozzá receptem, meg gondolom valami minta is kéne hozzá.

Kati, ha szereti a pici dolgokat pakolászni, akkor érdemes körülnézni a Müllerben vagy a Kikben, a dekorációs cuccok pont alkalmasak erre. Lehet kapni pici pomponokat, fakaticákat, -gombákat, vékony gumilapot, amiből ki lehet vágni dolgokat, csillogó gyöngyöket, tollakat, matricákat, stb.
De szerintem a gyurmakészlet is jó ajándék, kaptunk egyszer és nagyon örült neki, pedig sima gyurmánk addig is volt, csak extrák nélkül.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2120

• Nikuc
  • Nikuc profilkép
Sajnos náluk úgy megy, hogy minden héten csütörtökön és vasárnap jönnek új dolgok. Mindig más. Akkor épp az építőkocka volt, de láttam már formaberakó készletet, és sok jó játékot. Ezek mindig nagyon jó áron vannak a minőségükhöz képest, és a honlapjukon meg tudod nézni, mi az épp aktuális ajánlat. Addig lehet kapni, míg el nem fogy, és egy idő után leárazzák, ami maradt. Nálunk még lehetett kapni ilyen építőkockát nemrég, úgyhogy lehet, hogy még máshol is maradt. Átlag fél évente szokták újra behozni az adott termékeket. A két cégnél szinte ugyanazok a dolgok vannak más csomagolásban.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2121

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Rámentem most az Aldira, jól meglepődtem, azt hittem ezek élelmiszerrel foglalkoznak szinte kizárólag, erre a nyitóajánlat egy videókamera.
A Lidl-t is megnéztem, a festős cuccok, amik most vannak ajánlatban, nagyon jók! Megnézem élőben is.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2122

• Nikuc
  • Nikuc profilkép
Az nekem is tetszett. Pont most vettem egy olcsóbb festőkészletet a fiamnak, hogy kicsit ismerkedjünk a technikával. Kíváncsi vagyok, mit szól hozzá.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2123

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Enyém imád festeni, és épp itt az ideje egy komolyabb készletnek.
Vízfestéket vettél vagy temperát?

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2124

• Nikuc
  • Nikuc profilkép
Egyenlőre sima vízfestéket, de még az ujjfestéken gondolkodom. Kicsit félek, hogy a falat is kidekorálja egy óvatlan pillanatban, míg a Húga eltereli a figyelmemet. :laugh:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2125

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az megeshet! :laugh:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2126

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Barkács kedvű apukák-anyukák babaházat csinálhatnak faros-lemezből kell persze hozzá kis tapéta, megmaradt festék. tésztából lehet virágokat is gyártani. Itt csak a ti kreativitásotok szabhat csak határt.

Én most mesekártyákat keresek. Régen gyerekként annyi féle volt, most mintha szegényesebb lenne a választék.:( Bár kártyánk már van egy nagy dobozra való.-de ez bejön.
Nálunk is nehézkes a játék választás főleg ilyen árak mellett, az óvoda járt velünk jól, mert a nem használt játékok oda kerülnek és könyvek is.
Az ízlése elég sajátos. Nem választ a játékboltba se! :dry:

Nagyon örülök, hogy írtok ötleteket!

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2127

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Hogy kell tésztából virágot csinálni?
Mi az a mesekártya? Amin rajzfilmszereplők vannak?

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2131

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Bocsi száraztésztára gondoltam, úgy hogy összeragasztasz több darabot. (masnisat, kagylót...stb.) Betűtésztát meg lehet a falra ragasztani pl. gyerekszobába v. tanterembe.

A mesekártya 4-5 alapmesét (Kis kakas gyémántfélkrajcárja, Brémai muzsikusok) 4 kártyából áll amit gyűjteni kell és a kép alján ott a mese szövegben. Ilyen volt régen a férjemnek, de már elég elhasználódtak vmi hasonlót keresek.
Van hogy ezekről mesélek este, mondjuk rövidítem, hogy tudja nézegetni a kártyát minél előbb.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2132

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ezt most kipróbálom, úgyis itthon köhög, legalább csinálunk valamit. Milyen ragasztó fogja meg?

Ilyen kártyát még nem is láttam. Tök jó lehet! Regio-ban nézted? Ott elég széles a választék.

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2133

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Megcsináltuk a betűtésztást. Nagyon jó lett!!! :cheer:

Válasz: Beszélgetős! :) 13 éve 3 hónapja #2137

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Ügyesek vagytok! Különben kis hungarocellgolyóra is lehet ragasztani, beleszúrni, mintha fa lenne. Akár egyszerű pillanatragasztóval v. valamilyen folyékonnyal ragasztóval.

Sajnos Andrist nem érdekelte a barátnőjénél a babaház.:(
Oldalmegjelenítési idő: 0.149 másodperc