Hű de jó ez az ilyen-olyan topik.
Hát akkor sorjában, kb ahogy elolvastam mit írtatok.
- A héten volt az én fiam is bábelőadáson, igaz ez egy nagyon kötetlen előadás volt, szőnyegen ültek, és a saját ovijukban tartották a bábmesterek. De végig ott volt, akkor kiabált, amikor a többiek, akkor szolt be amikor nem volt zavaró, vagy éppen odaillő volt. Igaz végig hasalta, hemperegte, bukfencezte az egészet, de részt vett benne és az óvónénik szerint tetszett neki.
- Két nappal ezelőtt hallottam a fiamtól először éneket. "Csigafiú gyeje ki, ég a házad ide ki, kapsz tejet vasat, holnapra is majsat." Némi szabad költői véna megcsillogtatásával.

- Karácsony: Nekünk rengeteg duplonk van, szerintem nagyon-nagyon jó játék, de mi szinte mindet használtan vettük, kb harmad áron. Jellemzően a nagyfiam játszott, néha még most is játszik vele, de a két kicsi is be-be kapcsolódik az építkezésbe.
- Már megvettem az ajándékokat nekik. Főleg mesekönyv lesz az idén, de a nagyfiú kap legót, a középső (4 éves) fiam kap egy űrhajót (mi más is lenne

) a törpike meg egy plüssit.
- Nálunk nagy móka lesz a mézeskalács sütés, idén már Zolika is be fog kapcsolódni, mert a mamával is gyömöszölte a tésztát rendesen, és ha úgy nézem ez is fejleszteni fogja őt, közben meg jól elszórakozunk. Hát folyamatábrát azt nem tudok mellékelni.