Végre van pár percem, hogy ehhez a témához is hozzászóljak.
Kimni, rákeresek a Nanny McPhee-re! Még nem is hallottam róla.
Miri, nem olvastam a Hyperiont! Annak is utána fogok nézni. Én most egy Dick-et végeztem ki: A Frolix-8 küldötte. A szokásos prekogos-telepatás vonal, de nagyon érdekes párhuzamokat lehet felfedezni Fehér Klára Oxygéniájával.
A Virágot Algernonnak meg kéne, hogy legyen a családban, de nem találják.

Kénytelen leszek azt is megrendelni. Már nagyon rég el akarom olvasni.
A Böngészőből nekünk is van egy, nekem egy kicsit túl sok. De a gyerek jól elvolt a böngészésével régen. Elő is veszem, kíváncsi vagyok, megyek-e vele valamire most (kérdés-válasz).
Lucy, Neked tetszett az Iszony?? Szerintem borzasztó. Végig se tudtam olvasni.

Thomas Mann-tól én csak a Mario és a varázslót olvastam. Nagyon megviselt, nem is értem, hogy tehetnek be ilyet a kötelezőbe? Meg Kafka Átváltozását... Csoda, hogy nem voltak tőle rémálmaim.
Csányi kutyás könyvei nagyon jók, nekem is nagyon tetszettek. Aki még nekem hasonlóképpen szimpatikus az írásai alapján az Mérő László. Minden, amivel foglalkozik, nagyon érdekes.
Poe-t és Agatha Christie-t én is szeretem, de előbbihez azért kell egy hangulat...
Labolen, Daniel Keyes-től az Ötödik Sallyt olvastam, az is személyiség hasadásos. De akkor úgy látszik, Keyes-ből többet is meg kell vennem.

Tiszta szerencse, hogy jön a karácsony.
A Házirendet elolvastam, nekem annyira nem jött be. Az eleje ígéretes, meg vannak benne érdekes részek, de nagyon sok az ismétlés és túl sok szó esik az alternatív kezelésekről, ami egy idő után fárasztó. Pedig maga a sztori jó, csak kicsit meg kellett volna vágni.