LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Könyves topic :)

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39043

• makilla
  • makilla profilkép
Erről a luciferről beugrott a PÖTTY könyv
keresek linket az enyémek imádták
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...3R7BMz9ZBaTyFyjFwykA
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39044

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Makilla, ez a pöttyös csinál valamit, vagy csak simán pöttyös? Sokszor nézegettem korábban, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy csinálna valamit. ??

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39054

• makilla
  • makilla profilkép
Szanya simán pöttyös DE autinak kiváló, ugyanis egyszerű utasítások vannak benne pl rázd balra könyvet, gyerek rázza, lapozás, és a pöttyök a bal oldalon vannak. Tehát úgy van megcsinálva a könyv, hogy amit csinál a gyerek az történik meg a pöttyökkel, sztem nagyon jó, suliról hoztam haza egyszer nekik, nekem sincs meg, de akkor nagyon élvezték.

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39070

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Makilla, á, így már világos, ez tényleg szupi. :)

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39073

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az előző (időközben törölt) téma kapcsán módosítottam a fórumszabályzatot, mely a személyes profilokban elérhető: "A fórumon tilos a torrentek, illegális letöltő oldalak linkjének megosztása, illegális, a szerzői jogot sértő tartalmak felajánlása és kérése, beleértve könyvek scannelt és fotózott verzióit. Aki felajánlja a fórumon szerzői jogot sértő tartalom megosztását, annak a regisztrációját töröljük."

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39075

• Anya
  • Anya profilkép
Felőlem. Nyugodtan.

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39077

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
A dátum mai, tehát mától érvényes. Egyébként megsértődni nekem lenne okom.

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39078

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Lányok,
megvettem az Asperger kézikönyvet, nagyon tudom ajánlani mindenkinek.
Nekünk pont illik, ráadásul így kimondottan Aspergerről elég kevés szakirodalom van, tényleg érdemes beszerezni egyet, akinek hasznos lehet.

Nem szakirodalom, de nagyon tetszik és javaslom, hogy nézzetek bele Beck Andrea: Titoktündér című könyvébe, van több folytatása is, azok még várnak ránk, az elsőt olvassuk esti mesének, fantasztikus könyv.
Kb. 3 oldal szöveg és kis kép, felolvasós vagy önolvasós, és szerintem elég könnyen érthető a nyelvezete, kimondottan lelki problémák feldolgozásában segít, szuper!

Megrendeltem Bartos Erika új könyvét is, az Együtt lenni jó címűt, majd írok róla, még nem vettem át.

Illetve szintén nem szakirodalom szűken véve, de adhd-sok számára íródott, autiknak is hasznos lehet, a Lassíts! című feladatgyűjtemény, ahogy belenéztem, talán már kicsit nagyobbaknak való, de jó.
A Rajzbeszélgetések is érdekes, bár első látásra némely ábra kicsit bonyolultnak tűnik nekem.

Szóval, lehet költekezni.
Én megtettem, hadd ne mondjam, mennyit :blink: . Pedig kéne redőny az ablakokra :blush: :laugh: .
Tréfát félretéve, még megvettem a Számolás című többrészest is, 4 része van, a 100-as számkörig megy, egész ovis kortól használható, disz-megelőző terápia részeként is funkcionál, először a munkahelyemen láttam meg, és megtetszett. Szívesen ajánlom másoknak is.
Az első rész Csonkáné Polgárdi Veronika, a többi rész Tálas Józsefné nevéhez köthető.

Könyves topic :) 9 éve 5 hónapja #39083

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Makilla: Ez a Pötty könyv megvolt az óvodában és nagyon ajánlották Gizmonak, még a fejlesztő is, mert a látásmódot is erősíti.

Lucy: Úgy látom neked be se kell szabadulni egy könyvesboltba, akkor is költöd a pénzt a könyvekre! ;) Nekem mostanában egy gyerek játék-könyves bolt az álmom, tuti nehezen mennék onnan haza a munka végén. Olyan Reszkessetek betörők-ös.

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39244

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Kérdés: Olvasott-e már valaki Máté Angi könyveket a gyerekeivel és ha igen, milyen eredménnyel? Ízelítönek:

www.lato.ro/article.php/Volt-egyszer-Mes%C3%A9k/1177/

Vagy:

kulturleny.wordpress.com/2015/02/02/kapitany-es-narancshal/

Itt egyrészt komoly szükség van a fantáziára, másrészt mindegyik könyv alaposan meg van támogatva illusztrációkkal, harmadrészt "autisan" keverednek a különbözö érzéki benyomások és szintén "autisan" kreatív a szóalkotás. Vélemény?

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39252

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Lucy: megérkezett a B. E. könyv? Mi ma vettük meg! Vélemény? Egyeztessünk!

Frézia: ha megnéztem és megemésztettem mondom!

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39258

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Süni,
nekünk nagyon bejött az új B.E.-könyv!
H. pont mostanában kezdte a témát, hogy neki miért nincs tesója :blush: , anyunak ki a tesója, ki az ő ómamája stb. És ez a könyv kb. pont ilyen vázra épül.
Korábban megvettem neki az Én családfám című munkafüzetet: bookline.hu/product/home.action?_v=Az_en...am&id=111422&type=22, ezt ki kell, hogy töltsük, asszem.
Mostanában, ha találkozunk valakivel a játszón vagy bárhol, elmeséli, hogy neki nincs tesója, de van kutyája stb.

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39265

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Nekem, azért tetszik, mert a kis és nagy betűk is látszanak + abc sorrendbe megy végig a családon. Ami aranyos A,a Andris a kisfiú akinek a családjáról szól, bár apa nem Á. és én se stimmelek. ( Andrisnak idén volt először furcsa, hogy nem egyedül Andris a csoportban .)Viszont jól magyarázza a testvér, féltestvér, mostohatestvér, ikrek fogalmát a könyv. Tetszenek a foglalkozások is. Tényleg hiánypótló ez a csaj és autibarát. Gondolkoztam, hogy szövegértésre is használom, mert rövidek az egy-egy betűs emberek. :) Szanya nektek megvan? Hogy álltok a családfával?

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39267

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Nekünk már régen van egy családfás könyvünk, meg amikor az 50-et vettem, akkor megcsináltam wordben, plusz idén erkölcstanból is volt már. Hááát szerintem kb. nagyszülőkig van meg Z.-nek az infó, a többi magas. Ismételgetjük... Meg akkor megrendelem a B. E.-t. :)

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39269

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Erkölcstan miatt jutott eszembe! Mondtad, hogy nincs időd megcsinálni. Gondoltam egy mesés beszélgetés! ;)

Könyves topic :) 9 éve 4 hónapja #39270

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ez készen van már, csak lelkierőm nincs erről beszélni most. :dry: De van neki egy apja is, szóval azért megoldjuk. :)

Könyves topic :) 8 éve 11 hónapja #40341

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető

Könyves topic :) 8 éve 11 hónapja #40362

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Köszi Süni, jegyeztem!
Oldalmegjelenítési idő: 0.264 másodperc