Szanya, tegnap elég gyorsan megszerződött a total recall itthon, így elkezdtem nézni és igazad van! Azokat a feldolgozásokat nem szeretem, amikben nincs annyi változás, hogy megérje a feldolgozás. Sőt, jelen esetben sokkal gyengébb valóban.
Labolen, én sem találtam logikai bakit egyelőre az időutazóban

Biztos, hogy jobb könyvben különben, lehet, hogy el kéne olvasnom.
Tomger, tudod, nálunk fordítva van, a nagyobb az érintett, így már beleszokni sem tudok ebbe az olvasós világba. És nekem így is hiányzik

A sógornőméktől rengeteg könyvet kaptunk (nekik való könyveket), jó könyveket (bölcsész a sógornőm, szóval nem a szemetet adja

), és állnak a polcon, a guta üt meg, úgy olvasnék nekik. Pl itt van a nagyon is nekünk való Julijuli és a mackó (5 éves kislány London és itthon között ingázik és közben meséket mesél), de nem jutunk túl az 1 kép, 3 sor szöveg felállású könyveken, pedig fiam már fél éve ír-olvas magától (azaz nem folyékonyan olvas, de ki tud olvasni akármit, csak a mondatokhoz, könyvekhez kedve sincs).
És a legnagyobb baj, hogy a kicsi, aki extra jól érti az olvasást (4 éves, játszik a földön, olvasok közben a nagynak és a kicsi simán értette az egészet kép nélkül, míg a nagynak képpel sem ment minden), de mivel a naggyal sem tudok olvasni rendesen, így a kicsit esélyem nincs rávenni, hogy üljön le olvasni. Olyan szinten ellenáll, amit nem értek (a nagy nem áll ellen, csak nagyon dedós könyveket lehet olvasni, mást nem fogad el). Nem is tudom, hogyan kéne egy NT gyereket ilyen szituban, mint a miénk, rávezetni, hogy ez jó?