LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Iskolakezdés

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22314

Marcoverde, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22315

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Szanya:Én is úgy látom, hogy a fiam "meghalna" egy átlagos suliban. Engem inkább az fáraszt le, hogy mindent mondani kell neki, hogy megcsinálja: vedd fel, hozd ide, tedd vissza, ülj be, stb. Szerintem hozzászokott az instrukciókhoz. :unsure: Nem kapna ennyi törődést, odafigyelést más suliban, ami nekünk egyáltalán szóba jött.

Felhívtam ma a tankerületet, hogy mi újság a kérvényemmel. Azt monda a vezető, hogy emlékszik ránk, de ezt meg kell beszélnie a kollégáival, de ezen a héten táppénzen van. Hát, gondoltam, hogy nem két nap alatt a suli bankszámláján a pénz... :whistle:

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22316

• Manka197
  • Manka197 profilkép
  • Nem elérhető
  • Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Nagyon örülök, hogy jól alakulnak az első napjaitok, gyerkőcöknek, anyukáknak egyaránt!És drukkolok, hogy így is maradjon! Azért az pozitív, hogy a tanító nénik is igyekeznek.
Kimni: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya: ha ilyen öles járókeretes léptekkel haladtok, egy év múlva ki tudja, akár sokkal előrébb is lehet Z. Nekem úgy tűnik, hogy szakaszosan fejlődnek: egy ideig semmi, utána látványosan.
Marco, Andesz: kíváncsi vagyok nagyon a továbbiakra is!
Sünöcske: nyugi, csak nem járnak a suliba is kannibálok :blink: Persze könnyen beszélek...

Nálunk K. jól veszi a másodikat, eddig +++. P. most szokik az oviba, tegnap ruhástul elaludt fél 7-kor és 12 órát aludt. Pedig össz 2 órát töltött az oviban. Előző éjjel meg fájt a pocija, szerintem tiszta stressz volt az egész kölyök :( . Olyan ügyes, uralkodik magán és már sokkal jobban tűri, ha nem az ő elképzelése szerint alakulnak a dolgok.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22321

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok,

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22326

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Marco: annyira jókat írsz, úgy örülök! Járjátok ki nekünk az utat, álmaimban két év múlva mi is ott leszünk. :)

Nálunk, mint ahogy Süni írta káosz van. :dry: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22327

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Labolen,

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22328

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
labolen, Marco: jó olvasni, hogy ilyesmiket írtok a sulikról! :) Káosz még lesz egy darabig, majd ők is belejönnek!

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22335

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Lucy: azért ezek is érdekesek. :blink: :laugh:

Nálunk ugye probléma, hogy csak szünetben mászkáljon ki a gyerek. Erre készítettem most kártyát, piros lámpa tilos kimenni inni, vécére, és zöld lámpa, szabad kimenni képekkel. Mivel azt már megtanulta, hogy akkor mehet ki, ha szomjas, vagy ha pisilnie kell. Ezért neki állandóan szükségletei vannak. Ma mutattam meg a szabályoldalt neki, amit az oviba készítettem, hogy csak akkor mehet a mosdóba, ha előtte szól. Na ezt ügyesen alkalmazta, ha szomjas, és szól, akkor kimehet. Úgyhogy most új szabály lesz. :D
A két kártyát felraktam bmsharre. Vagy hát az új nevűre, de ugyanott lehet keresni.
Mivel ez szerintem másnak nem probléma, így most nem küldöm szét, de ha valakinek kell word formátumban, jelezze és küldöm.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22336

• daisy
  • daisy profilkép
labolen:
Ez a piros lámpa-zöld lámpa dolog nagyon tetszik, mert a közlekedés során már P. is megtanulta mit is jelent. Ki is próbálnám, ha elküldenéd Word-ben. Előre is köszi, remélem beválik. Mi még csak most kezdjük a PECS-et, még nem próbáltam.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22337

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Daisy: először is kell egy mail cím, amire küldöm, légy szíves privát üzenetben írd meg, vagy rejtettben ide.
Ezek a kártyák nem igazi pecs kártyák, inkább szempont-, vagy szabálykártyának nevezném őket. Ez arra szolgál, hogy a gyerek lássa, mit várunk el tőle adott időben. Ez alapján otthonra is lehet mindenféle szabálykártyákat kipakolni, illetve használni. Jellemzően csak a pozitív oldalát használjuk, de nekünk most pont a szünet tanóra megkülönböztetése miatt kell használni mind a kettőt.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22339

• frog
  • frog profilkép
Szanya és mindenki
rVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22340

Frog, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22341

• frog
  • frog profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22342

Frog, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Képzeljétek, a szakértői nem küldte ki az ovinak a szakvéleményünket. Vihetem be másolatban.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22350

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Frog: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22355

Labolen, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22356

• frog
  • frog profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22358

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22360

• frog
  • frog profilkép
Szanya
Most egy kicsit magam alatt vagyok. Majd írok. Nem akarok elhamarkodottan írni.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 7 hónapja #22361

Ajjaj. :dry: Remélem, azért nincs baj!!!
Oldalmegjelenítési idő: 0.155 másodperc