Tomger, Gergőt nagyon érdeklik a sötét-világos dolgok, már múltkor is figyeltem, hogy a kint sötét van és világos téma nagyon foglalkoztatta, érdekes, még ilyet sosem hallottam, különleges egy érdeklődési kör

Az Apa oviba kíséri dolog, hát, sajnálom, vannak aspik, akiket ez nagyon felzaklat, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy szoktak,de ez biztos javulni fog idővel! Most még Gergő is leterhelt a sok új élménnyel, ilyenkor kevésbé tudnak rugalmasak lenni máshol.
Marcoverde: teljesen kiakadtam azon, amit írtál. Hogy már most nincs hely? És tulajdonképpen már most nem tudod olyan iskolába tenni, ahová te szeretted volna? Hihetetlen. Drukkolok, hogy azért sikerüljön mégis!!!
Én is mérges vagyok, mert írtam egy angol fórumra iskola ügyben és SENKI nem hajlandó nekem válaszolni. Nem értem, mit rontottam el, de olyan általános kérdéseket tettem fel, hogy hogyan integrálnak kint ASeseket, mi a menet, melyik iskolák integrálnak, honnan lehet megtudni. És semmi. De a neten konkrétan nem találok konkrét infokat. Nem volt itt valaki, aki kint él valahol Angliában? Rosszul emlékszem?
Engem nagyon megvisel most a fiammal történő barátkozási probléma. Egész éjjel erről álmodtam. Kár, hgy a szememmel láttam, amit ez az agresszív gyerek csinált 2 napja a játszón, kár, hogy láttam, amint lelökte az útról a fiamat a barátja és még csak nem is nézett vissza rá, mert ezek a jelenetek pörögnek a szemem előtt állandóan.
Szanya, beszéltem ma az óvónővel, a másikkal, rendesebb volt valóban. De nem érti teljesen ő sem, amit szeretnék, most azt mondta, hogy dehát tegnap egész nap a fiammal játszott a barátja. Feladom!!! Az egyik ezt mondja, a másik azt, én nem vagyok ott, fogalmam sincs, mi történik valójában, ki túloz és ki nem, valóban mennyit játszanak együtt, valóban mitől olyan frusztrált mostanában a fiam. Látom, hogy nem tudja magát megvédeni, látom, hg ynem érti az eégszet, neki fogalma sincs, mi zavarja őt magát. Normális óvónő hiányában én tehetetlen vagyok és el kell fogadnom, hogy ez van, vagy megoldódik magától a dolog vagy még kb fél évig ilyen hangulata lesz a fiamnak és úgyis mindig ő lesz a kívülálló, akinek nem jut barát.