Süni, én is szorítok, hogy decemberre kézzelfogható eredményetek legyen!!!!
Labolen, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Angol: a Dóráson is nevet, hogy vicces blabla. Nem fogja szerintem, hogy másik nyelv, hogy az is kommunikációs eszköz. Mondogattam neki, hogy a thank you azt jelenti, köszönöm, ismételgeti is, de attól még inkább vicces. Totál komolyan azt hiszi, hogy amikor hablatyol, ő pont olyan angolul beszél, mint az unokatesója.
Ma sikerült beszélnem az óvónéninkkel. Hát, itt nem fog segítséget kapni a fiam ebben a barátkozás dologban. Ez a nő eddig sem állt valami magasan ebben a témában, de most... kérdeztem, hogy nem frusztrált-e a fiam. Nem, dehogyis, azt az 1 hisztit leszámítva, semmi nincs 1 hete - mondta kedvesen. (totál frusztrált egész nap, ma is arra érkeztem, hogy sírt (!), mert nem játszott vele a barátja orvososdit) Mondom, kéne neki segítség a többi gyerekkel barátkozni, mert a fiam iszonyúan szeretne játszani valakivel, de a barátja már tojik rá (na, ebben egyetértett velem) és a fiam nem tud nyitni másik gyerek felé. De ennél rosszabb, hogy nem lehet vele megbeszélni ezt, mert nem is érti, hogy azért ideges állandóan, mert a barátja már nem játszik vele (azt mondja, hogy játszik vele, de közben nem), ezért őt ott helyben segíteni kell. "Jaj, ugyan már, játszik ő másokkal is" - nem! 4 éve ezt mondja és nem játszik!! A többi óvónő (akik fluktuálódnak emellett a vezetőóvónő mellett) mindegyik elmondta, hogy nem játszik mással, csak a barátjával, már ha a barátja akar.
Aztán foci után láttam, ahogyan a barátjával nekilódultak, a barátja simán ellökte vállal, lelökte az útról, beesett a sárba, elcsúszott, hát.... a tegnapi fojtogatás után és a mai beszélgetés és sárba lökés után kissé elszontyolodtam. Tudtam, hogy szar ilyet látni, készültem rá, de akkor is roooooossssz!
Az oviban meg nem lesz segítség ehhez.
Bundáskenyér, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.