Tomger-Champ: Én is szoktam alkudozni hétfőnként, hogy nem akarok munkába menni, sőt az órával is diskurálok, hogy még 5 perc. A héten anyumtól indultam, hát nem igazán akaródzott elszakadni tőle. (még toporzékoltam is egy kicsit

)
Champ: hát te nem számolod a napokat a szabiig? Még jó, hogy tudja a gyerek mikor nincs suli!
Tomger: nem baj az, ha már most versikékben tanulja a hét napjait a gyerek, jó lesz majd a hetirendnél. Bár még szerintem kicsi és ezt az ő korában lévő NT-se tudja. Szerintem a gyógyped. fellelkesedett azon, hogy mit tud a gyerek, remélhetőleg hamar be tudja lőni azt a szintet amit elvárhat tőle nyugodtan. (Néha v. túl v. lebecsüljük a képességeiket, nehéz megtalálni az arany középutat. Viszont a lelkesedésük megér egy 5-öst!)
Labolen:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Sephora: Kár, hogy nem tudtad ezt a jó kis programot biztos ott lettünk volna mi is. A vonat mellett most nagy favorit lett a villamos Andrisnál és ezek a kis számos táblácskák, hát....
Bundáskenyér: sok sikert az óvihoz!