Dreamer: ez tök szuper, ez a hasonlat, később, ha jobban érti az összefüggéseket, biztos fogok valami ilyesmit használni.
Kimni: van ötletem vizuális oldalra, persze lehet ez sem válik majd be.
Mindenki testében belül van egy szív, ami dobog. (kép egy szivecske, körülötte rezgő jelek). Ezt nem lehet látni, mert bent van.
Tesó vidám, és egészséges, mikor benne a szivecske 60-szor dobog. (kép egy kisfiúról, aki mosolyog, mellette nyíl a mellkasára, szivecske rezeg mellette a 60).
Ilyenkor a tesóm tud futni, ugrálni, bukfencezni. (ezekről bm képek és pipa).
Szomorú kisfiú kép, mellett nyíl a mellkasára, szívecske körül sokkal több rezgő jel, 270 szám.
fáradt bm kép, fekszik bm kép.
Mikor tesóm szíve túl gyorsan dobog, akkor ő nagyon rosszul van, nagyon fáradt. Ilyenkor neki tilos ugrálni, szaladni, menni,. Bm képek, mellette tilos jel.
Ha ilyen rosszul van, és nem mehet, akkor anyu vagy papa viszi őt a nyakában öléban. (bm képek). Ilyenkor nekem menni kell mellettük. (pipa).
Ha kórházba kell vinni ilyenkor, akkor lehetne alatta egy bm kórház, ilyenkor ide kell sietni vele. Meg az egyéb orvosi dolgokat is lehet jelezni.
Ilyenkor velem ez és ez történik, pap vigyáz rám, vagy megyek anyuékkal.
Ha szükségesnek érzed, akkor lehet egy külön oldal is mellette, hogy múltkor is mi történt, és emiatt nem vett fel papa a nyakába. Ilyenkor papa aggódik.
Én így csinálnám meg. Aztán vagy beválik, vagy nem.
Sajnos most nincs időm ezt megcsinálni, eléggé el vagyok havazva, mert vendégek jönnek délután.

De később, ha szükséged lesz valami ilyesmire, egyeztetünk, és megmutatom, hogyan szoktam ezeket elkészíteni.