LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11009

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Pongi!
Írok priviben!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11010

Pongi:

Őszinte leszek a debreceni állatkert jobban tetszett, de ez is jó volt, és a szavanna részt nagyon jól megcsinálták szerintem. Kicsit olyan érzésem volt, mintha kevesebb állat lenne, mint amennyinek helye van az állatkertben. De szép rendezett, tisztán tartott, jól megcsinált kifutókat láttunk, jó nagy területekkel. Régebben mindig az volt a bajom az állatkertekkel, hogy iszonyatosan kicsi ketrecekben tartották az állatokat, és csak fel alá mászkáltak.

Zolika amikor meglátta a barna medvét, rögtön kérdezte, hogy a Micimackó hol van. A teknősök is tetszettek neki, bár őszerinte a békából lesz a teknősbéka. Szóval lenne mit bővíteni az ismereteken.
Leginkább a tigris, a zsiráf, az orrszarvú (és az elefánt) érdekelte volna, de már a tigrist is csak futólag nézte meg, mert addigra elfáradt, a szavanna részen már csak azt kérdezgette, mikor megyünk a játszóházba. Kicsit felelevenedett amikor az egyik kecske ellopta a látogató kezéből a csemegészacskót, és elszaladt vele, az nagyon tetszett neki és a csimpánzokat is érdeklődéssel figyelte, de nem nagyon produkálták magukat.

A játszóház az meg tuti volt, a gyerkőceimnek persze az tetszett a legjobban. :laugh:
Összesen két órát töltöttünk el az állatkertben és abból csak fél órát a játszóházban, szóval azt gondolom tartalmasan telt el az idő. Meglátjuk mennyi csapódott le Zolikában belőle, egyenlőre nem érdeklődik jobban az állatok után.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11011

Nem is, 2,5 óra is volt az. Így még jobban hangzik. Féltem tőle, hogy fél óra után véget kell vetnünk a látogatásnak.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11012

Mindenkinek köszönöm az ovis hozzászólásokat! Én is gondoltam,hogy a kezükbe nyomom ezt a '10 dolgot' (mondjuk engem a stílusától néha kivert a víz,de hasznosnak hasznos:), azt hátha el tudják még olvasni, aztán megnézem mennyire vevők erre az egészre. Talán az lenne még jó,ha kihívnám valamelyik fejlesztőjét, és tartana egy kis eligazítást ..ez mondjuk az előző oviban rosszul sült el, de hátha itt nem..

Pongi:

Mi orvosi táskával eljátszottuk az egészet. Ez jó is volt, de ami a legjobban izgatta, hogy PONTOSAN mennyire fog fájni ,úgyh megmondom őszintén kicsit erősebben belecsíptem, és mondtam, hogy így: Ez nagyon megnyugtatta:D Aztán amikor voltunk a vérvételen, akkor zokszó nélkül lenyomta az egész műveletet. Szerintem nagyon sokat segít, ha valamennyire modellezitek a procedúrát.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11013

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Kérnék egy kis segítséget:
Hogyan lehet a "vendégek elől elrejtve" módban írni?

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11014

Kijelölöd a kívánt szöveget, és az emoticonok felett rákattintasz az ennek megfelelő ikonra ( :blush: - e felett van:)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11015

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Köszönöm!

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11016

• Pongi
  • Pongi profilkép
Nagyon köszi a segítséget!Büszke lehetsz a gyerkőcre te is.Így fogok tenni csak először utánaérdeklődöm ,hogy veszik le.és azt fogjuk modellezni.Köszi!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11017

Kiderült, hogy szerdán 10-re kell mennem egy megbeszélésre, úgyhogy ebéd után lenne nekünk jó a játszózás (mondjuk 2-től már jó).

Marcoverde, tömören: szuper. :) Fejtsem ki bővebben?

HáromMackó, örülök, hogy jó volt az állatkertezés!

Champ, ez a kajás tipikusan olyan szöveg, amitől rosszul vagyok. Ügyesen helyretetted!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11018

A XX. kerületi Benedek Elek oviról-suliról tudtok vmit?

Az ovi érdekelne, hogy milyen ott az auti csoport, van esetleg vkinek személyes tapasztalata?

Tali:

du. is jó, nálunk (ha minden igaz) akkor alvás lesz délben, szóval 3-4 előtt biztosan nem tudunk odaérni.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11019

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Kisstim:
Semmi köze a XX. kerületi Benedek Elek ovihoz, de a mi környékünkön az egyetlen auti integráló ovit, amiről csak jó véleményeket hallottam, pont így hívják! :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11020

• bundáskenyér
  • bundáskenyér profilkép
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Hogy érthetőbb legyen az óvodai létszám számítása
www.bboom.hu/szuloszoba/hir?id=290

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11021

Ez bizony így van és nálunk idéntől vezetik be.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11022

Sziasztok! Megjöttünk a nyaralózásból, ez volt az utolsó a szünetben :( Olvastalak Titeket egyszer kétszer, de írni nem tudtam.
Nekünk jó a szerda délután, és már nagyon várom. A pontos helyszínt és időt még majd írjátok meg lécci. Szerintem én 2 gyerkőccel megyek.

Szanya, a fiacskád úgy látszik megtáltosodott :)

Nálunk szintén van így nyár végére egy kis szétesés, és foggal-körömmel ragaszkodás hozzám. Nem tudom mi lesz majd az oviban :unsure:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11023

• mimmo
  • mimmo profilkép
Sziasztok!

Bocs, hogy csak ritkán jöttem mostanában, de nagy előkészületben voltam/vagyok néhány a gyerekeimmel kapcsolatos dologban.
Főként a fiatalember óvodakezdésével kapcsolatban. :)

Kisstim!

Mire vagy kíváncsi? 2 félévet is voltam ott hospitálni és gyakorlaton. Több ott dolgozó pedagógust jól ismerek. Vannak saját tapasztalataim is, bár nem teljesen frissek. De tudok bennfenteseket kérdezni arról, hogy van-e és mi változott azóta, amióta utoljára jártam ott.

Tomger!

Amikor visszajöttünk a Balatontól, írtam Neked e-mailt. De azóta sem jeleztél vissza. Megkaptad?

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11024

• Dreamer
  • Dreamer profilkép
A lányom pár perce megmondta nekem a "tutit".

- Anya, a családba Te főzöl, én varrok, apa emel, az Endit nem tudom mire használjuk.

Hát ez a jelenlegi helyzet kérem, tesóértékelés terén. :D

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11025

Racionális típus... :laugh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11026

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
" Az Endit nem tudom mire használjuk."
Hát ez nálam is fel szokott merülni néhány emberrel kapcsolatban! ;) Nagyon jó beszólás amúgy! Még a válaszra lennék kíváncsi! :laugh:

Szanya, Kimni, Manka: Én szombaton megyek Őrmezőre du. 3 kor szívesen találkoznék azzal aki ráér! Ha mán a holnap nem megy, mert du. dolgozom és megyek a Szellőbe! :dry:
Kimni: A Cirmos u. játszón megvan még a kötélpálya?

Kaptatok már olyan ped. jellemzést ahol őszintén bevallotta a gyógyped, hogy a gyerek számmániáját, betűmániáját nem tudta kiaknázni? :blink:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11027

Van javaslatunk pelenkára. Ezzel csak simán el kell mennem a háziorvoshoz, vagy van más teendő is? Milyen pelust adnak erre?

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 8 hónapja #11028

Sünöcske, nekünk elméletileg a szombat du. 3 jó!

Nem mondod, hogy ilyen papírt kaptatok! :ohmy:
Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc