Marcoverde, a gyógyped mit mond, mit mondjanak az óvónők Marciról a többi gyereknek? Ez már nem mindegy, talán ebben mégiscsak a gyógyped tudja a legokosabbat. Vagy egy pszichológus.
Szanya, igen, a sok piros csúszdás , újépítésű előtt

A gyerekeim imádják azt a játszót és én is szeretem, van ott egy asztal (vagy kettő) és a felnőttek le is tudnak ülni beszélgetni, ha éppen el lehet engedni a gyereket. Ezért is tetszik. Ami amúgy pont előttünk van a XI. kerületben (Manka ismeri

), az is király, csak itt többnyire tömeg van, ezért mégis ritkán megyünk oda. Ha már itt is összefutnánk SÜNIvel is

a XI- kerületben egyszer, akkor jöjjön Manka is!!!
Kecsenge, persze, hogy jöhetsz

, de ez nem fórum tali lesz tulképp, hanem csak páran összefutunk, akik arra járunk amúgy.
Jelentem, hazaköltöztünk a nyaralásból... pakoltam egy keveset. itthon, a lift előtt megkérdezte egy pasi totál komolyan, hogy most költözöm ide? Nyilván új lakó volt

Az érintett fiam máris nyugodtabb.
Azt akarom kérdezni tőletek, hogy mit gondoltok, mi ér többet, egy csoportos Ayres szerda este 18:15-kor vagy egy egyéni úszás heti 1x, normál időben? Két dologra kell nekünk a mozgás: idegrendszeri inger és izomépítés (eszméletlen vékony és a hipotóniája miatt sajnos neki kötelező sportolni, mert kb nincs izma). A kettőt nem tudom bevállalni, döntenem kell. (én az úszásra hajlom, mert oda mindkét gyereket el tudom vinni, a kicsire is ráfér a mozgás, meg az Ayres során nem fog erősödni, és szerda este negyed hétkor mit csinálok a kicsivel ott addig 1 órán keresztül, főleg télen... csak nem tudom, hogy az úszás, mennyire ingerli az idegrendszerét, mert ugye az neki nagyon éretlen)