Orrszívás:
Nálunk csak ez működi nátha esetén. Nem szereti, de nincs cirkusz, előtte ő is kitisztíthatja az enyémet..

Nekünk nagyon bejött az infra lámpa is. Vettem egy utazáshoz használt szemlefedőt, felhúzzuk a konyhai órát 8 percre és amíg ő ül a lámpa előtt, addig én olvasok neki. Tökéletesen együttműködik!

Már egyszer írtam, hogy mi vagy másfél évig nem tudtunk bemenni a rendelőnk földszintjére, mert ott 2 éve átmosták az orrüregét. Nagyon hasznos lett volna, ha sikerül végig csinálnunk a 4-5 napos tisztogatást az orvosnál, de képtelenek voltunk a második délután berángatni. Azt hiszem lehet kapni valami edénykét a gyógy. segédeszköz boltban, amivel itthon is meg lehet csinálni. Kimni, piros.zsuzsa, tudtok ebben segíteni?
P.zsuzsa: klassz hobbija van a fiadnak!

Olyasmi, mint a videón, ami ide is fel lett töltve 1 éve(a busz kötözgető srácról)
Szanya:
A réz ok, nem lesz tőle semmi bajotok!
Glor:
Kislányod van, mi lenne, ha szoknyával gyakorolnátok a bilizést, azt csak fel kell emelni. Én már csak arra emlékszem, hogy amikor három évesen (májusban)levettem a fiamról napközben a pelust, akkor már nem adtam vissza rá többet. Volt baleset jó pár, nyár végén vittük tisztítóba a szőnyeget, de szeptemberre elértük a nappali szobatisztaságot. A wc-t egyébként valamiért jobban szerette, de azért sokat tévézett a biliről!