LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49776

Zorka.Engem kifejezetten érdekel hogy hogyan alakultatok 5 éves kor utàn napjainkig.Akit el lehet borzasztani az nincs felkészülve hàt kezdje el.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49777

Zorka

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49778

Kedves Frezia,

Kislanyom szinten csak a szavak elejet hasznalja, szoval minden ami „pa“val kezdodik arra azt mondja pa... tovabb nem megy. Ba, ka, ma, pa, ennyi. A papagaj az is „pa“ a macska meg „ma“. Nincs szerencsem jo logopedushoz, azon kivul hogy rengeteget beszelek hozza, konyvek, kepek, allatok stb. van valami amit tehetnek ahhoz hogy hosszabb, bonyolultabb szavakat mondjon? Koszonom!

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49779

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Csatlakozom Donpepehez, engem is erdekelnek a kesobbi evek! Koszonom mindenkinek aki megosztja :)

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49780

Sziasztok,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49783

Donpepe, Aba, Szanya + Mindenki
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49784

Nálunk kevésbé maga a beszéd, sokkal inkább a kommunikáció a nagynál, de az rengeteget fejlődött.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49785

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49787

Zorka,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Ha nem para, ezeket nemsokára majd törölném, mert nagyon félek, hogy a nagyfiam idetéved, és jogosan lesz felháborodva, hogy mit teregetem ki a szennyest. Ilyenkor jobb lenne fórumnak valami zárt csoport :D

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49788

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49789

Marcoverde

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49790

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49791

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49792

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49793

Frézia

Zorka

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49795

Zorka

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49796

Zorka,marcoverde
Hogy fejezzem ki,jó volt olvasni amit írtatok.
Én is tartok a jövőtől kicsit,alapjàban egy aranyos kis kölyök B.De rohadtul irànyító,egy manipulàtor. Ezek miatt is örülök hogy velem van,mert sokkal jobban kezelem ezeket a dolgokat mint az anyja.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49797

Amúgy azt làtom hogy az autizmust nàlunk csak én veszem komolyan. Anyja is kezdi elbagatelizàlni hiàba próbàlom arra terelni hogy most még a könnyebb rész van a nehezén még most jön. Boldogan tervezik a hibàtlan gyereket az új tarzannal,közben jár hozzànk és úgy tesz mintha semmi probléma nem lenne.De mégis,az hogy az autista gyerekemet nem engedem el hozzàjuk.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49798

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49799

Még egyszer a beszédfejlödésröl: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Zorka Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.163 másodperc