LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49822

Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49823

Na most nem látom amit írtam az előbb :blink:

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49824

Olvasgatom a hozzaszolasokat, mostanaban en is ezen gondolkodom, es nagyon örülnek ha leirnatok a velemenyeteket/ tapasztalatokat, mert az en lanyom meg kicsi.
Mennyire kell/ lehet/ ajanlott szigorunak lenni egy auti gyerekkel, vagy inkabb a modernebb baratias viszonynak van ertelme. Hangosabban raszolni, az nem megy, nagyon erzekeny, azonnal elkezd sirni, ha valaki felemeli a hangjat. Dehat nem engedhetek meg mindent neki, csak mert auti. Elso gyerek, egy tipikus gyerekkel szigorubb lennek, de az en lanyomnak sok mindent megengedek/ rahagyom. De valahogy ez sem jo. Lehet, hogy nincs valasz a kerdesemre, biztos hogy nem lehet univerzalisan nevelni az autikat se, de fogalmam sincs hogy milyen iranyba haladjunk.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49825

Jazmin6, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49826

Szanya, Timmo
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Egyebkent Szanya, visszakerestem, es a viselkedesproblemak topic elejen irt többször egy Eszter nevu anyuka, (kb 9 eve is van mar annak :woohoo:
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49827

Ja, nem fejeztem be, bocs :P Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49828

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49829

Koszonom a valaszt, erti amit mondok, beszedertese koranak megfelelo. Öntörvenyu illetve a tolerancia szintje minimalis, minden ugy kell törtenjen ahogy szeretne es rögtön, azonnal. Ezeket a helyzeteket nem tudom kezelni, illetve nem tudom mennyire hagyjam ra a dolgokat, nem akarom hogy egesz nap sirjon vagy hisztizzen, kerdes hogy ez hova vezet.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49830

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49836

Szanya, Zorka

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49837

Jazmin6, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49841

Timmo

Szanya
TVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49843

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49861

Sziasztok. Mostanában többször begurultam és hangosan rászóltam a kópéra. A helyzet nem könnyű, de mindig elszégyenlem magam. Ti is voltatok így?

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49862

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49863

Szanya. Köszi, ez az intézményi bentlakásos vagy magánszemély támogatás?

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49864

Nem a kölök okozza a feszültséget bár egyre jobban feszegeti a határait, pl. Forgalmas úton(házszám ellenőrzés) menjek előre 200 métert vagy menjek másik utcában mert nekem ott vannak a páratlan számok. Stb. Nem érti hogy nem hagyhatom ott mert veszélyes. Attól meg már megőrülök hogy az emberek bezárkóztak és az utcára is csak kocsival jönnek ki. Kivéve a 70+ osokat, ők simán trécselnének, de könyörgöm itt élünk a hegyekben és nincs igény hogy kimozduljanak a gyerekkel.? Pfffffff....

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49865

Donpepe

Engem már borított ki olyan szinten a gyerek, hogy le sem merem írni, miket mondtam. Szerintem nem vagyunk gépek, hogy ne hibázzunk, ne emészd magad ezen! Sokszor nekem is mantráznom kell magamnak, hogy nem tehet róla, hogy így vagy úgy viselkedik, de néha nagyon nehéz.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49866

Marcoverde. Meg ez a zsarolás, vagy mi. Neki youbtube kell este 10-kor.Mondom alvás van mert reggel ovi. Erre Haza akar menni, neki anya kell. Szétsokkol. Mindezt, itthon az ágyában.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hete #49867

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.808 másodperc