LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49800

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49801

Marco Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Zorka
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49802

Timmo.Mindent tud,bejàratos volt hozzànk sokat segítettem rajta.Azt is leírtam hogy,ha csak azt nézzük hogy két keze,két làba és egy orra van B.nek akkor tényleg olyan mint a többiek.Amugy teljesen màs.Az oka hogy nem engedem oda az,hogy màr egyszer traumatizàlva lett B.mikor éjszaka hozta haza mert nem marad el vele.Az ovi is egyre nyűgösebb.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49803

B.Repdes szinte minden helyzetben,valamilyen szinten bevonható de akkor is màsképp viselkedik,àltalàban teljesen külön életet él a többiektől.Van két ”baràtja”de mikor àtmegyünk azt veszem észre hogy egy idő utàn külön vonul.Az ovis életbe nem sokat làtunk bele,viszont az hogy minden nap 20-30 szàmokkal telefirkàlt lappal jön haza (4oràt van oviban) sokat elàrul.Meztelenül kakil,csak úgy hajlandó,öltöztetni-vetkőztetni kell,persze levetkőzni letud pucérra és simàn kisétàl a -15fokban jàtszani az udvarra.A fejlesztő azt mondja(mi) fejlesszük az együttműködést.Persze instrukciók nem ad,oldjuk meg.Neki a fizetés szàmít.Folyamatosan fogni kell a kezét,mert bàrhol simàn elszalad és nem àll meg felszólítàsra.Hirtelen ennyi.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49804

Donpepe

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49805

Timmo.Nagyjàból ugyanez,volt egy depressziós időszakom is próbàltam segítséget kérni "menj el orvoshoz" volt a vàlasz.Nem mentem,kimàsztam belőle.Bàr most is vannak hangulatingadozàsok,főképp a történtek miatt,ezenkívül haldokló bàtyàmbgondja is az enyém.De a gyerek az első kiemelt minden nehézségből.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49806

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49807

Szanya.Próbàlom és most az oviban is bevezetjük a vizuàlis segítséget.Nem javul,màr egyik szemére megvakult és jàrni is nehezen tud.Folyamatosan kemózzàk.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49808

Szuper. :) :)

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49810

Timmo
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49811

Frezia
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49812

Zorka

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49813

Timmo, Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49814

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49815

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49817

Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49818

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49819

Babesz Rég hallottam rólatok,mi ujsàg hogy vagytok?

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49820

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hete #49821

Timmo,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc