LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49298

Marcoverde,
Ha jól emlékszem, a te kisfiad ment az őszi Symbo foglalkozásra? Milyen volt? Hogy kell az ilyen foglalkozást elképzelni?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49299

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49300

Eurolina

Igen, az enyém :)

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49301

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49302

Marcoverde, köszi.
Folytathatjatok tovább tavasszal, vagy ez csak ennyi volt?
Jól hangzik amit írsz, pont ilyen kicsit strukturált jó élmény kortarsakkal kellene az én fiamnak is. Mármint nektek/neki az volt, ugye? Mondjuk szerintem az én fiam nem nagyon kommunikálna gyerekek jelenlétében. Mi is bejutottunk az őszon, de mivel egy másik fejlesztés is azon a napon volt, így visszamondtam.... nem kellett volna....

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49304

Persze, folytatjuk januártól. Nem probléma, hogy nem beszél a kortársaival, igazából pont ez pont egy igencsak jellemző nehézség, amin például dolgoznak:) Szerintem vedd fel velük a kapcsolatot, sztem nem ez az egyetlen csoport van kicsiknek.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49305

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49306

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49307

Köszönöm Marcoverde, felveszem velük a kapcsolatot újból. Gondolom, azokon a napokon nem járt a kisfiad oviba. Adnak valamiféle igazolást, vagy az ovi részéről ez ok, hogy hiányzik azon a napon?
Luna, én is totál úgy képzelem el, hogy dobálnak egy babzsakot, és akinél van, az válaszol a kérdésre (pl. mi a kedvenc ételed). Legalábbis a gyogypedunk mintha így magyarázta volna, vagy én értettem teljesen félre.. .mindenképpen megnézem a linket, most már nagyon kíváncsi vagyok.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49308

Eurolina, ez így van ennél a feladatnál, de a többsége a feladatoknak nem igényel babzsákot. Ez egy feladatleírásokat tartalmazó gyűjtemény, az a neve, hogy Babzsák fejlesztő terápia, de amit a Symbo csinál, annak a babzsákos terápia csak egy része. Mi egyéniben jártunk Gyöngyihez egy darabig, nagyon szuperül a gyerekre (gyerekekre) szabják a feladatokat, a szintet, mindent. Nagyon ügyesek.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49309

Köszi Szanya, így érthetőbb.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49310

A Symbóról nekünk is jó tapasztalataink vannak,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49311

Geszter, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49312

Szanya,

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49313

Geszter, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49314

Geszter

Szanya
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49315

Misty,

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49316

Geszter,

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49317

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 3 hónapja #49318

Oldalmegjelenítési idő: 0.684 másodperc