LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48693

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: Nem jött le, hogy ez vagy-vagy :laugh: A vállalkozóinak olvasgattam, és a katázás is megoldhatónak tűnik. A 8 pont picit jóindulatos, de majd akkor lehet, hogy megdolgozzuk a pszichiátert. Még a végén fedezni fogja az államtól kapott zs a fejlesztéseket. Hihetetlen lenne :D
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48694

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
Az igaz.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48695

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Marco
Ha pl wc után nektek is kell szologatni hogy huzza le, ott már nem önálló pl, akkor ott is lenne egy pont. Ilyesmire is gondoljatok, attól, hogy szobatiszta :-)
(Tudom, hogy folyamatabra meg minden, csak egy tipp)
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48696

• Eurolina
  • Eurolina profilkép
  • Nem elérhető
Marcoverde,
A Mályva óvoda a 14. kerületben?

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48698

• JSZV
  • JSZV profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok, üdv mindenkinek itt a fórumon. Autóvásárlás-támogatásban van-e valakiknek friss tapasztalata...? Kisfiunk most júniusban kapott ASD diagnózist gyermekpszichiátertől, a Sz. Bizottság aug-ban fogja megnézni, ezzel elvileg le fog zárulni ez a papír az SNI-ről. Most készülünk autót venni, és felmerült, h. újat vennénk (alsó árkateg.), pl. a kedvezmény miatt ami jár ASD-s gyerekes családoknak. Olvastam itt az auti.hu honlapon az infókat én is amik ezzel kapcsolatosak, de azok is kb. 4-5 évvel ezelőttiek. Mindenekelőtt ezek a kérdéseim: most, 2020-ban is jár-e ez...? Ha igen, hol, hogyan kell igényelni? Mi kell az igényléshez...? Mi ez a szociális hivatal amit több szöveg is említ, h. náluk kell kérelmezni....? Kik ők? Tud-e valaki esetleg olyan szakembert, pl. auti szervezet jogi tanácsadóját vagy ilyesmit aki segítene nekünk eligazodni ebben a kérdésben...? Előre is köszönök minden infót, üdv, Vera

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48701

• JSZV
  • JSZV profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok, tudom, h. nem egy nagyon kiemelt fontosságú téma, de azért jól jönne egy kis infó és tapasztaltabb szülők hozzászólása. 3 éves 3 hós enyhe ASD-s kisfiunkkal voltunk pár napja állatkertben (Budapest), nagyon rákattant, úgyhogy úgy néz ki, h. sokszor kell majd vele oda menni. :) Olvastam itt az auti.hu-n, h. létezik állatkert belépő kedvezmény auti gyerekeknek. Ezt hogyan lehet érvényesíteni? Kell-e hozzá valamilyen speciális kártya, vagy ilyesmi...? Vagy elég a diagnózisos papírját lobogtatni a belépőjegy vásárlásakor...? Nekünk jelenleg egy gyermekpszichiáteres diagnózis van meg, a Szakértői Biz. felülvizsgálata még nem volt, most aug-ban lesz állítólag, utána lesz meg elvileg az SNI-s papír. Gondolom utána lehet majd mindenféle kedvezméynekre jogosító kártyákat, papírokat stb. beszerezni. Előre is köszönök minden infót!

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48703

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48704

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48705

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Marco, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48706

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
JSZV: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Eurolina: Zuglói, igen.

Misty: Köszi, amúgy kb pont így van, plusz csomószor valahogy mellémegy, ha magának megy el, és nem vesszük észre :D :D Amiben benne van az is, hogy szeret az leges-legutolsó pillanatban menni. Illetve éjjel van, hogy bepisil, úgyhogy éjszakára még adunk rá pelust. Délutáni alváskor is elő szokott fordulni. Az óvodában egyszerűen elvből nem adnak rá pelust alváskor, inkább képesek akár heti 3x kiszedni a pisis ágyneműből, ha véletlenül így jön ki... :blink:

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48707

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: ööö, mivel kapcs? :D Lehet, hogy most az agyam nem veszi az adást :D Tünti?

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48708

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Igen, bocsi, kissé be vagyok szűkülve a témára, de eszerint másnak más is van a fejében. :laugh:

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48709

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
Bár már megfogadtam, hogy többé nem megyek ki, mert az a vége, hogy akkor most menjünk haza, aztán minden megy tovább, mint addig, úgy meg mi értelme, de most hosszabb idú után megint mentem, mert nem bírtam volna megtenni, hogy itthon maradok. Nagyon csendes, sztem eseménytelen happening volt, nagyrészt unalmas, fárasztó beszédekkel, én depisebben jöttem haza, mint mentem, de kb erre számítottam. Persze jó, hogy ennyien kimentek nyár közepén, koronavírus közepette, de ebben nagyjából össze lehet fogalalni az összes pozitívumot.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48710

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
:( :( :( :( :( Ez csak valami alternatív valóság lehet. :( Elegem van már globál mindenből. :( :(

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48711

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
Ha nyerek a lottón, veszek egy szigetet a Csendes-óceánon :laugh: (csak egyszer fel kéne adni egy szelvényt :P )

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48712

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48713

• Babesz
  • Babesz profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok :)

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48714

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48715

• Babesz
  • Babesz profilkép
  • Nem elérhető
Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48716

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető
A lassan 4,5 éves kislányom ma is úgy akart felvidítani, mikor szomorú voltam, hogy odajött kedvesen, és két kezével mosolyra húzta a számat, mint ahogy a bohócok szokták (nem látott még bohócot, rég csinálja). Más gyereke is szokott ilyet? (Jól beszélő papír nélküli valszeg Aspergeres).
Oldalmegjelenítési idő: 0.139 másodperc