LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47006

Szanya, Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Frézia
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47007

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47008

Szanya.Köszönöm a gyors választ,nem vagyunk nagyon ráindulva a tesztre de azt hittem ebben az esetben azért jó tudni hogy mennyi lehet.Mi ki sem vagyunk a betegségből,most egyszerre estünk bele mindhárman,ez a vírus örök és elpusztíthatatlan.Ti hogy bírjátok a sulit?Olvasgatom hogy nem egyszerű nem tudom hogyan fogom bírni,az a baj hogy elég hirtelen és szókimondó vagyok,nem érdekel ha megbántok valakit.Ja orvosunk nincs 1 hónapig 20 km-re kellene menni helyettesítőhöz mert ugyanis már helyettesítés csak a saját rendelőben lehet.De az asszisztens segít.
Babesz.Köszönöm a biztatást,így két daganaton túl mondhatom hogy ne aggódj mi nem halhatunk meg,lehet hogy nem lesz egyszerű az élet,de élni fogunk.Bátyámat 1 hónapja sugarazzák 3.stádiumu garat daganat nyirokáttéttel ,nem sok esélye van és én vagyok neki egyedül,ő azért jutott idáig mert feladta nem harcolt mert nincs miért szerinte.Nem baj hogy regényt írsz,olvasni jobban szeretek mint írni. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47009

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47010

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47011

Donpepe

A peabody amennyire tudom passzív szókincs teszt.IQ tesztet magánúton csinálnak az Autizmus alapítványnál is, de szerintem is felesleges. Én volt, hogy kértem a szakértőiben, hogy csináljanak nonverb tesztet, és a pszichológus meglepetésemre rábólintott, és Ravent használt, ami tök jó autiknak.A TONI is nagyon jó, és részletesebb profilt is ad, de nem tudom van -e MOn. Ha aggódsz, hogy alulmérik a gyereket, esetleg szakértői vizsgálat előtt hívd fel őket, hogy ragaszkodsz a nonverbális teszthez, de most már talán maguktól is tudják ezt.

A bátyádnak (és persze neked is) nagyon sok erőt!

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47012

Na, elsiklottam afelett, hogy csak 3 és fél éves a gyermeked, akkor a Raven és a TONI sem játszik még.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47013

• Marchi
  • Marchi profilkép
Sziasztok!

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47014

Donpepe,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Marchi, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47015

Babesz. Én is úgy tudom hogy 8 éves korig lehet kitolni. B. Semmit nem rajzol nem is érdekli, festékkel pemzlizik kifestőben. De oviban bekapcsolódik a közös tevékenységbe az már egy másik dolog hogy nem megy úgy neki mint a többieknek.
Marcoverde
Igazad van, de igazán ez az ami érdekelne a szókincse, nem is az IQ-e. Amúgy a Ravent mennyi idős kortól lehet?

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47016

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47017

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47018

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47019

Erről jut eszembe. Nekünk az első szakértőis IQ teszt része volt az emberrajz. Erre érdemes készülni, mivel az enyémet pl. nem érdekelte egyáltalán ebben az időszakban a rajzolás, az emberekre meg rá se nézett. Saccoltam, hogy lesz emberrajz és gyakoroltunk rá - gyakorlással kijött ez is 100-as IQ-ra. Ha nem gyakoroltuk volna, akkor azt se értette volna, hogy mit jelent a "rajzolj embert" mondat. Nincs jelentősége abból a szempontból, hogy megnézték akkor legalább 3 féle teszttel és minddel ugyanaz jött ki, tehát ha az emberre kapott volna nullát, akkor se lett volna más a végeredmény, de azért nem kell gyűjteni a kudarcélményeket.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47020

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hete #47021

Babesz most jutott eszembe, csak közben dolgozok. Olyan lehetőség is van hogy az első ostàlyt ismételje a gyerek és az első év csak amolyan előkészítő.

Autizmus mindennapok 6 éve 6 napja #47022

Autizmus mindennapok 6 éve 6 napja #47023

Marchi:

Donpepe:

Ravent 6 éves kortól szokták felvenni

Autizmus mindennapok 6 éve 6 napja #47024

Marco, Marchi, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 6 napja #47025

Szanya
Oldalmegjelenítési idő: 1.083 másodperc