LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46833

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46834

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46835

Hú, Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46836

Érdekes gyerek az óvónők azt mondják ha a gyerekek csoportos garázdaságot követnek el, annak biztos hogy az enyém az értelmi szerzője. Bármi zsiványságot kitalált úgy követik mint a vezérüket pedig nem nagyon baràtkozik sajnos. Mostanában viszont repked örömében és most színenként vàlogatja a csipeszeket. Beszéde leàllt csak a legszükségesebbeket mondja.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46837

Babesz Cuki lehet a gyereketek,"apám elment dolgozni" :) Mikor fogunk mi itt tartani?. Nálunk a Piroska a sztár,szörpöt iszik vagy teát.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46838

Szanya nincsmit :)

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46839

Szanya, Babesz, köszi, úgy döntöttünk, nem mondjuk meg. Max körülírjuk. Mondjuk egy gáz van, ha a gyerek elárulja, hová jár fejlesztésre, mert abból szerintem rájönnek, mi a helyzet. Remélem, nem fog lebuktatni minket. Csak közben meg annyira utálok hazudni, meg elképzelem, hogy 8 évig úgy járunk valahová, hogy titkolózni kell...de tudom, hogy rengeteg érintett gyerek eleve SNI papír nélkül ül a sulikban, az is hasonlóan "jó" lehet.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46840

Csino, nem fogsz hazudni, mert nem fogják megkérdezni.

Babesz, Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46841

Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46842

MaMil, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46843

Szanya Biztos igazad van,befolyásolhat az időjárás is,gratulálok az 5-öshöz.Ez a változás nem csak nálatok van ám így érdemjegyekben barátunk panaszkodott hogy 8.-ig kitünő volt a kislány fizikából most felvételi előtt 2-es lett a félévije.Legalább te tudod tanítani,én max. műanyaghegesztésre vagy autófényezésre tudom.Bár mondtam az anyjának,szerintem ezzel jobban fog keresni ha tisztességesen kitanulja mint egy diplomával.Le is lettem szavazva. :) Az az érdekes hogy azt látom B.tudja mit akar de csak a végső esetben kér segítséget,tegnap beszaladt,elvette az üres poharat és ment a szobájába.Kiabálok utána hogy nincs benne semmi,le sem tojt 2 perc múlva jön vissza hogy "kérsz szörpöt."Mert persze még mindig 1/3-ba beszélünk.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46844

Attól függ, milyen diploma. Én úgy vagyok ezzel, hogy legyen egy szakma azonnal, amint lehet, ha pedig tovább akar tanulni, hát tegye. Az autófényezés egyébként egy szuper szakma, az egyik ismerősöm férje karosszériás, csak hobbizgat vele otthon (tehát nem műhelyben alkalmazott) és így is vígan megélnek belőle.
(A matek azért még nem nehéz. Viszont a fizikát meg a kémiát valószínűleg nem fogom tudni megtanítani.)
Eljöhet még a pont, amikor viszont mindenért ugráltatni fog. Nálunk már rég ez van és képtelen vagyok leszoktatni róla. "Majd 12 évesen." Mindig ez a duma! (Mindig a következő szülinapjára hivatkozik, tehát ha betölti a 12-t, akkor onnantól 13 lesz az ígéret tárgya...)

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46845

Szanya
Mamil

Donpepe

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46846

Szanya köszi, igyekszem! :)
Nina Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46847

Csino, írnék privit. Itt írjak a levelezőben, vagy a mailedre?

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46848

Szanya, itt is írhatsz nyugodtan! De ha megvan a címem, oda is írhatsz, nem tudom, melyiket adtam meg itt az oldalon, de mindjárt megnézem.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46849

Azt hittem, meg kellett adni regisztrációkor e-mail címet, de most nem találok ilyet. Szerintem írj itt az oldalon akkor, figyelni fogom!

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46850

Írtam. Nem használom ezt a belső üzenetküldőt, azt se tudom, hogy működik-e, majd nézz rá.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46851

Válaszoltam, köszi! Írtam e-mail címet is.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46852

Az egyszerűség kedvéért válaszoltam itt.
Oldalmegjelenítési idő: 0.847 másodperc