LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46873

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46874

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46875

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46876

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46888

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46889

Babesz
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46890

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46893

dipsz felhasználónak: a hozzászólás törölve lett a fórumszabályzat értelmében:
"A fórumon tilos bárminemű cég, termék, weboldal direkt illetve burkolt reklámozása. "
auti.hu/forum/szabalyzat

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46894

Zorka

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46895

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46898

Szanya:

Babesz:

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46899

Marco, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46900

Marco, most jutott eszembe, hogy ide majd írhatnál valamit: auti.hu/forum/9-egeszsegugyi-kerdesek/30...rekvallalas?start=60
Folyamatosan nézik ezt a topicot, hasznos lenne a hozzászólásod.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46901

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Többiek:
Mi a helyzet a folyó ügyekkel? Suliválasztás?? Az ovikban minden oké?

Donpepe, remélem, előrefelé haladtok!
Babesz, sikerül kimászni végre a náthákból?

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46902

Szanya Örülök hogy gondoltál ránk.Fel-fel jöttem olvasgatni,de sok probléma adódott mostanában nálunk betegség és sűrű elfoglaltságok és nem ment az írás.
B.rendben van már amennyire az állapota engedi érdekes néha olyan mondatokat mond hogy tátva marad a szánk,de nem keresi a helyzetet hogy beszéljen és kérdésekre is akkor válaszol ha kedve van.Oviban a fejlesztő teljesen elégedett legalábbis ezt mondja.Megjött a behívónk a ped.szakszolgálatra,de sem a fejlesztőnktől sem az óvodától nem kértek véleményt.Veletek mi újság,olvasgatom a hozzászólásaidat nem egyszerű ez az iskolai élet,előre félek hogy mi lesz,bár még addig sok idő van.Babesz veletek mizu?

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46903

Donpepe, sejtettem, hogy betegségekkel küzdötök, az jól elveszi az ember kedvét a beszélgetéstől, az biztos. Remélem, már jobban van mindenki!
Hát igen, ez jellegzetes fordulat, de ez talán jobb, mint a másik jellemző variáció, ami pl. nálunk is van, hogy be nem áll a fiam szája, de csak arról beszél, ami őt érdekli. Nem tudom pontosan ma mi volt, de állítólag Mandelbrot halmazt rajzolt matekon a táblára. :ohmy:
Szerintem akkor is írass véleményt a fejlesztővel meg az ovival, mert ez kell, nálunk mindig kiemeltek eddig részeket a jellemzésből, nem is értem, most hogyhogy nem kértek legalább az ovitoktól? Ez nagyon fura.
A suli miatt azért ne aggódj annyira, addig még javulhat a helyzet. Beszéddel is fényévekkel jobban álltok, szóval sokkal jobbak az esélyeitek.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46904

Szanya DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Marcoverde Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46905

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46906

Szanya Tegnap még 40 fokos lázzal feküdtem,többiek jól vannak. Nem hajlandóak jellemzés írni csak ha a ped. szakszolg kéri levélben

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hete #46907

Azzzta! Influenza? Jobbulást!
Oldalmegjelenítési idő: 1.053 másodperc