LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46313

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46314

Becöke? Eletemben nem halottam. Vagy nagyon elfelejtettem. Ikerlependek dereng, tan az van a juharnak :woohoo: B)
Mekkora baromsag ez amugy. Ötödikben, te jo eg? Es ezeket mi is igy toltuk kb...vagy durvabb a mostani (ugy ertem, tobbet kell magolni)?
Annyira semmi ertelme ezeknek.

En mostanaban a kajaugyektol vagyok total keszen. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46315

Ennek aztán tényleg totálisan semmi. Soha az életben növényekkel foglalkozni nem fog, de még ha foglalkozna is, ráérne ez középiskolában.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46316

Ez az evés dolog szerintem általános probléma
akár nt-nél is annyira azért nem durva mint Szanyáéknál.Mi disznót vágtunk tegnap B.egész nap nem evett semmit pedig nem mondható válogatósnak este erőltettünk bele pár kanál levest.Mostanában mindenre azt mondja hogy "Nem kell" apa sem,anya sem,étel sem,bezzeg a markolós mese az kell.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46317

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46318

Donpepe, remélem, nem lesz beteg, ez a semmit nem evés inkább olyan.
Disznóvágás!!! Jaj de megennék egy rakat hurkát. Irtó jó lenne, ha az orvosok rájönnének, hogy mi a fene bajom van. Majd januárban rászánok az ügyre még egy kis időt.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46319

Sziasztok! :)

Azt szeretnèm megkèrdezni hogy valaki találkozott e hasonló problémával? Kisfiam 3 èves lesz, mèg pelenkàs. Valószínűleg màr zavarja a pelus, de a gyogypedagogusunk javaslatára majd tavasszal kezdenénk el a szobatisztaságot. Egyenlőre nem jelez semmilyen formában ha pisilnie kell..
De ha a pelus rajta van és pisil, iszonyatos hisztibe kezd. Mintha fájdalma lenne. Ezért is teljesen összezavar... pár hónapja amior elkezdődött, elvittem a vizeletèt tesztre, semmilyen felfàzàs, baktérium nem volt.
Ez lehet szenzoros probléma? :/ :( hogy a nedvesség ami eddig nem zavarta, most már zavarja a pelenkában?

A másik kérdésem az lenne hogy nektek csinált olyat a gyerkőc, mintha "olvasna"?
A kisfiam nem beszél, halandzsàzik még csak, de az a mániája hogy mindenféle doboz kell neki és az ujjaival vezeti a sorokat,mintha olvasna. :)) ugyanez van ha nagy táblákat làt vagy reklámot. Ez így nyilvánul meg nàla hogy szereti a betűket?
Arra is gondoltam hogy ebbe menekül, és csak azért "jatszik" dobozokkal, mert a kistesoja aki 1,5 èves mindent elvesz tőle sajnos :( kiveri a kezéből.. agresszív módon. B. pedig nem tudja megvédeni se magàt ,se a játékát. Már autókkal nem is meg játszani.. mert a kicsi egyből ott terem.. :(

Valamilyen tanàcsotok lenne esetleg hogy a kisteso ne vaduljon be ennyire? Természetesen már mindent megpróbáltam. Szép szóval, ordítással se mentem semmire.. :(
B. Már szószerint fèl a kistestvérétől :( a szívem szakad meg..

Előre is köszönök bármilyen segítséget!

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46320

Szanya Lehet hogy az a bajod hogy nem eszel hurkát :).Pedig szívesen vendégül látnálak.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46321

Donpepe, bár úgy lenne! Már indulnék is! :)

Zsuzsa09, azt kéne talán kipróbálni, hogy mi van akkor, ha leveszed róla a pelust és pisil. Mondjuk most így télen ez nem a legjobb időszak erre, de esetleg ha ki tudod számítani, hogy kb mikor pisil, akkor lehetne egyet kísérletezni a fürdőszobában. Ha pelus nélkül pisilve nem hisztizik, akkor megvan az ok.

Ezt az olvasós dolgot már láttam valahol cikkben, nem autiknál. Ennek a jelenségnek még valami neve is van, ha rákeresel, biztos meglesz. Nincs különösebben jelentősége, úgy emlékszem. Egyébként az autik általában szeretik a betűket, de ez nem jelenti feltétlenül, hogy könnyedén olvasnak ezután. A enyém is szerette a betűket, most meg kínlódunk az olvasással, mert valószínűleg diszlexiás. Viszont ettől még jól lehet használni mindenfélére a betűk-számok szeretetét, kismillió betűs-számos játék van, meg foglalkoztatók, gyurmakivágó, stb., ezek majd jól jöhetnek később.

Hogy egy 1,5 évest hogy lehet jobb belátásra bírni... Na ez a legjobb kérdés. Általában a terelést szokták javasolni, azaz nem letiltod, nem kiabálsz, hanem amint elindul, akkor elé raksz valami érdekesebbet, mint ami a tesónál van.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46322

Szanya nagyon szèpen köszönöm. Megpróbálom az összes tanácsot, aztán csak lesz előre haladàs idővel. :)

Szèp hétvégét nektek!

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46323

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46324

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46325

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46326

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46336

• Marchi
  • Marchi profilkép
Babesz: Mi be akartuk adatni.
Már fel is írta a doki receptre, de belásadott meg hasmenése lett a fiamnak, ezért nem váltottam ki.
Kapott antibigyót is, aztán meg kiütéses lett.
Azt gondoltam a gyógyszertől.
Erre a doki mondta hogy bárányhimlős.
A láz és hasmenés is annak volt a tünete.
Megúszta 11 db kiütéssel a fiam. Doki szerint így is lett védettsége.
Anyós szerint el fogja kapni mégegyszer mert az aja is 2* volt bárányhimlős. :ohmy:

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46337

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46338

Aaaah piskótakocka. :) Régi szép idők. :)

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46339

Köszi, Szanya, megneztem Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46340

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46341

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.942 másodperc