Sziasztok!
Azt szeretnèm megkèrdezni hogy valaki találkozott e hasonló problémával? Kisfiam 3 èves lesz, mèg pelenkàs. Valószínűleg màr zavarja a pelus, de a gyogypedagogusunk javaslatára majd tavasszal kezdenénk el a szobatisztaságot. Egyenlőre nem jelez semmilyen formában ha pisilnie kell..
De ha a pelus rajta van és pisil, iszonyatos hisztibe kezd. Mintha fájdalma lenne. Ezért is teljesen összezavar... pár hónapja amior elkezdődött, elvittem a vizeletèt tesztre, semmilyen felfàzàs, baktérium nem volt.
Ez lehet szenzoros probléma? :/

hogy a nedvesség ami eddig nem zavarta, most már zavarja a pelenkában?
A másik kérdésem az lenne hogy nektek csinált olyat a gyerkőc, mintha "olvasna"?
A kisfiam nem beszél, halandzsàzik még csak, de az a mániája hogy mindenféle doboz kell neki és az ujjaival vezeti a sorokat,mintha olvasna.

) ugyanez van ha nagy táblákat làt vagy reklámot. Ez így nyilvánul meg nàla hogy szereti a betűket?
Arra is gondoltam hogy ebbe menekül, és csak azért "jatszik" dobozokkal, mert a kistesoja aki 1,5 èves mindent elvesz tőle sajnos

kiveri a kezéből.. agresszív módon. B. pedig nem tudja megvédeni se magàt ,se a játékát. Már autókkal nem is meg játszani.. mert a kicsi egyből ott terem..
Valamilyen tanàcsotok lenne esetleg hogy a kisteso ne vaduljon be ennyire? Természetesen már mindent megpróbáltam. Szép szóval, ordítással se mentem semmire..

B. Már szószerint fèl a kistestvérétől

a szívem szakad meg..
Előre is köszönök bármilyen segítséget!