LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46174

A hdpe az az anyag a műanyagok között ami az orvosi fém a fémek között.Kicsit sarkalatosan de akár meg is eheted bajod nem lesz tőle
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46175

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46176

Babesz A szakértőin volt nekünk is aztán beszere3ztük itthonra is az a lényege hogy van egy fatábla kihúzható rekeszekkel amik képet ábrázolnak ha kihúzza akkor pl.kő alatt talál egy békát vagy répa képe alatt nyuszi.Első vizsgálatunkon a nevtanon ezt tolták az orra alá a nő kihúzogatta az összes ábrát úgy hagyta 1 percig majd visszatolta és kérte B.-t hogy mutassa meg mi van ez vagy az alatt.Persze nem tudta meg én sem.Az anya,anya,anya az nálunk is nagyon megy.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46177

Donpepe, a polipropilén meg a pet meg a szilikon az jó, vagy az se? Ezt a hdpi-t felírom valahova és megnézegetem a cuccokat. Van egy csúszdánk is (mondjuk már kinőtt méret, szóval a raktárban) az spec jó volt, még engem is kibírt és csúszik, ha el nem felejtem, megnézem azt is. Kár, hogy nem tudtam ezt korábban.

Ezek a memóriafeladatok, na ez tök frusztráló. Nekem katasztrófa a memóriám, és szintén végig kellett párszor néznem a szakértőinél ilyesmit. Még véletlenül sem emlékeztem, hogy mi hol van. :unsure:

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46178

A polipropilén határeset,csúzdának pl.nem jó de egészségre nem káros és elég strapabíró ha egyéb töltőanyagokkal nem rontják el, a PET azaz Polietilén-tereftalát mint a nevében is szerepel polietilén egyik tipusa,élelmiszeriparban használható pl.:pet palack.Szilikon sokrétű bár játékoknál kevésbé alkalmazzák pl.:Cumi,implantátum,vezetékek....

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46179

B.22 hós volt mikor ezt elé tették,néztem most az ovis kiscsoport belépési szint elvárásait hááát még lehet hogy én is messze vagyok tőle.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46180

Azt tudom, hogy elméletileg PVC-t nem lehet Európába behozni, mégis van PVC burkolatban is, meg szerintem van gyerekjáték is, ami abból van. Ez hogy lehet? Ennyire nincs ellenőrzés, vagy többféle van ebből is?

Áh, nekem folyamatos stressz az összes ilyen felmérés. Nekünk mindig nonverbális IQ teszteket adnak, és ott úgy van (azt hiszem a verbálisnál is), hogy bizonyos időn belül kell a választ mondani, különben nulla pont. Hát én ezeken az IQ teszteken nem egyszer lemaradtam. De azért az valahol tényleg nagyon frusztráló, mikor családilag meredünk a feladatra és láthatóan egyikünk se tudja a megoldást. Oké, egyikünk se programozó, meg atomfizikus, de azért... Mondjuk ettől függetlenül mindig normálba mérik a gyereket (kérdés, minket is oda mérnének-e???), de ilyenkor azért keményen szembesül az ember a korlátozott képességeivel. :unsure: (Persze az sem kizárható, hogy a teszt se az igazi. Na most megnyugtattam magam. :silly: )

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46181

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46182

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46183

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46184

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46185

Szanya Ez így nem igaz,pl.a teljes szenyvízhálózat is pvc-ből van de sorolhatnám napestig amit pl.napi szinten használsz wc tartály

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46186

A REACH rendelet homálylik ezzel kapcsolatban, de már meg nem mondom, mi volt ezzel pontosan. (Engem akkor épp bútorimport miatt érdekelt, de az tuti, hogy a lágyítószer tartalma miatt játék sem lehet, de akkor eszerint másnál lehet használni.)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46187

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Donpepe

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46188

Babesz Ez nagyon jó és szerintem sokat számít ha a fejlesztönek is van sikerélménye.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46189

Szanya Ebben igazad van,ezért van az hogy gyerekjátékot hivatalosan és törvény előírása szerint csak hdpe anyagból lehetne gyártani.Itt jön a huncutság a kínai letojja a mi törvényeinket,több féle műanyaghulladékot amiben van hdpe is nagy nyomás alatt 200 bar össze tudnak préselni persze a kötés nem lesz tartós de mikorra ez kiderül a termék már a fogyasztónál van.A poén az hogy bármelyik jó minőségű műanyagot tudjuk javítani hozanyagos hegesztéssel de az ilyen hulladékból préselt javíthatatlan,és egyre több ilyen van.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46190

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46191

Ha elolvassa oda a saját tapasztalat alapján hozott vélemény.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46192

Donpepe, Te ebben dolgozol? Állati profi vagy a témában. Eszembe nem jutott volna, hogy ezeket az anyagokat lehet keverni és azért javíthatatlanok később. (Mi is próbáljuk ezzel-azzal ragasztani, olvasztani, stb. az ilyeneket, de mindig szétesik utána.) És akkor eszerint még az se garancia, ha rá van írva, hogy hdpe, mert összekavarják adott esetben valami mással. Nagggyon kreatívak. :unsure:

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46193

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.976 másodperc