LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 6 hónapja #46134

Donpepe, ezek egy részét névről ismerem, csak azt nem tudom, melyik a strapabíró. Majd ha vettetek valamit és szerinted bevált, akkor az lesz a tuti! A leírásnak korlátozottan hiszek.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 6 hónapja #46135

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 6 hónapja #46136

Szanya most rendeltem három gépet majd megosztom a tapasztalatokat.

Autizmus mindennapok 6 éve 6 hónapja #46137

Szanya, Donpepe
Az en fiacskam nagy munkagep manias (most kezd kinöni belöle talan). Azt tudom mondani, hogy "Bruder" markajut ne vegyetek, mert draga, es garantaltan eltorik par nap alatt..nekunk harom van, es egy sem birta :blink:
Ami nagyon jo, az a "Siku" nevezetű, annak csomo alkatresze femböl van, es nem törik egyaltalan. Az is jo draga, de tenyleg tartos (nekunk egy sem tört el).
De ami tenyleg egy szuper vetel volt (bar nem munkagep), az egy monster truck, "maisto rock crawler jr". Tenyleg nagyon jo, nem romlik el, es kinti terepen is nagyon jol megy, es az elemek is birjak (a masik, amitol ki birok akadni, ha naponta elemet kell cserelni). Es ez nagyobb gyerekeket is erdekelhet (enyem 7 eves, es most kezd belenöni)...
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46138

Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46139

Donpepe, rendben, köszi!

Zorka, a Sikuból van nagy is? Ahogy rákerestem inkább kisebbek jöttek fel. A másikra is rákerestem, ez komoly gép, csak az a baj, hogy Z. minden ilyennek szétszereli a távirányítóját. :unsure: :angry: :woohoo: Szóval inkább a nem távirányítósok jönnek szóba. Pl. nagyon jó volt régebben, de még néha most is előszedi a Wow-os járgányokat, de az már azért ebben a korban babásnak minősül (az én fogalmaim szerint legalábbis! :cheer: ).

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46140

Zorka Köszi a tippet megnézzük.Akkus játékot jövőre gondoltunk még most nagyon nem érett rá.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46141

• Marchi
  • Marchi profilkép
Sziasztok!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46142

Marchi Írd le ami a szived nyomja azért vagyunk itt,ha segiteni nem is tudunk de legalább meghallgassuk,átbeszéljük a problémákat.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46143

Szanya

Marchi

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46144

Sziasztok!
Mi annak idején ezt a darut használtuk: pindurpalota.hu/interaktiv-jatekok/orias...00-cm-rc-dickey-toys (biztosan máshol is lehet kapni), de nem tudom, mi számít strapabírónak, mert az én fiam rendkívül óvatosan játszott vele. Mindenesetre nem lett baja, tovább is tudtuk ajándékozni.
Mi a visegrádi várral nyáron úgy jártunk, hogy a "mikor megyünk már haza" most úgy hangzott, hogy "ebben a várban az a kedvenc táblám, hogy "kijárat"". De legalább megmutatta azt a pontot, ahol két évvel korábban megbotlott. :huh:

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46145

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Geszter, igen, a Dickie az masszív, van egy kukásautónk (csak annak meg sikerült szétszerelni az elektronikáját, de még így is egészen egyben van). Ugyanilyen a szétporlott állványú darunk, csak más márka. Gondolom nem mindegy, milyen a műanyag.
Kedvenc táblám a "kijárat". :laugh: :laugh: :laugh: Ez zseniális, idézni fogom. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46146

Szanya
Van a lapok között egy repteres is, sok-sok repcsivel. Ha nem találnál akkor 1nek szerintem ez is jó :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46147

A megfigyelőképességem zseniális, de közben azért rájöttem... :silly:

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46148

Szanya
Sokkal több repcsi van, mint a képen látszik, szóval legalább többféle kép is kirakható :) Nálunk még az a baj nem érti nem kell az összes matricát felrakni a lapra így a végén egy nagy zsúfolt valami lesz a végeredmény, de az tuti hogy ennyit még nem használta a kis ujjait egész életében mint most amikor próbálja leszedni őket a képről meg visszarakni :D És perfekcionista a gyerek, ha nem úgy rakok fel egy matricát ahogy szerinte kellene akkor addig szenved vele míg leszedi és újrarakja :D Én nem is tudtam ilyen játékról, véletlen futottam bele mikor autós matricákat kerestem, de egy ilyet elbírtam volna viselni én is gyerekkoromban :D

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46149

Babesz
Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46150

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46151

Rátapintottál a lényegre Szanya,milyen műanyag? Hivatalosan gyerekjátékot csak hdpe anyagból lehetne csinálni,ezt pont lexarják most a kínaiak.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46152

Babesz nálunk ez megy több mint egy éve,plusz az összes szám már a hármas számrendszernél tartunk.Gondolod,megyünk az úton és a házak számait sorolja.Bár most ez enyhülni látszik mert most a munkagépek az érdekesek.
Szanya,kicsit panaszkodok bár tudom semmi értelme :) Mi hárman vagyunk egymásnak szo szerint,sem szülö sem testvér sem rokon bele se merek gondolni mi lesz ha valami történik egyikünkel.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46153

Geszter Ez nagyon jó "kedvenc táblám a kijárat" Ezt én is átveszem.Bár nálunk ez a mondat egyedül a strandra nem aktuális. :)
Oldalmegjelenítési idő: 0.913 másodperc