Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szia Rea!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Babesz Nála ez még nagyon sokat fog változni pozitív irányban,(nálam pedig negatívban)Van egy kislány az oviban nt óvónéni mondta hogy ha odamennék kedvesen megszólítanám vagy felébreszteném ha alszik,elrohanna és otthon azt mondaná hogy a bácsi bántott.A gyerekek másképp működnek hidd el ezzel később nem lesz probléma
Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Rea, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mi nem, csak kilátástalanul tanulunk.
Meg mászkáltunk ide-oda, pl. megnéztük a szentendrei skanzent, meg megnyitott a felújított Gül baba türbéje, megnéztük. Z. beszámolója este:
- Na mi volt ma a program?
- A nyúl baba tündére! Úgy érzem, nem igazán ment át a lényeg. De szép lett, jót sétáltunk.
Szanya Mi most az orrfújást próbáljuk kilátástalanul elsajátítani,úgy egy hónappal ezelőtt már próbálgatta most semmi orszi porszi attól meg menekül.Jó programotok volt az élmény és az együtt töltött idő a lényeg.Mi visegrádra szeretnénk eljutni,de pillanatnyilag valamelyikünk mindig dolgozik.
Donpepe, az orrfújás tanítása az jó kis projekt, mi is eljátszadoztunk vele egy darabig, de mikor végre ki lehetett dobni az orrszívót...! Hah, hát az nagyszerű volt.
Visegrádon mi még azt hiszem nem is voltunk gyerekkel. Jobban mondva szerintem én csak iskolai kiránduláson voltam arra. Fel is vetettem még nyáron, hogy meg kéne nézni, de aztán kimaradt.
Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nálunk pár nap és itt a szülinap,brutál munkagépeket találtam az egyik internetes oldalon,markoló,daru,dózer,úthenger 50 kilós teherbírással.Amit eddig vásároltunk pár nap alatt eltört.Egész nap azt hallgatom bzzzzz,pí-pí-pí,felemeli a daru a személyautót,aztán eltört,eltört,eltört olyankor agyf@szt kapok pedig ezek sem olcsó játékok. Kíváncsi leszek mi lesz a reakció?! Tavaly még a gyertya elfújása sem ment most már talán menni fog.
Ha találsz teherbíró cuccot akkor kérem a márkáját, mert nekünk is gond ez. Vettünk méregdrágán egy darut, már vagy 6x megragasztottuk, porlik szét. Kisebb-nagyobb autókból van egy rahedli roncs, pedig Z. nem durva, nem egy törős-zúzós típus.