LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hete #45444

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hete #45445

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hete #45448

Hátha esetleg tud hozzátenni valaki valami érdemit: auti.hu/forum/9-egeszsegugyi-kerdesek/38...i-visszatartas#45447

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45455

Autizmus mindennapok 7 éve 5 napja #45456

Babesz Na végre jó hír ,hidd el innen már felfelé mennek a dolgok,oviban sokkal aranyosabbak a gyerekek mint gondolnánk,nálunk minden gyereknek elmondják ha kell ezerszer hogy nem mindenki egyforma és mindenkit úgy kell elfogadni amilyen.Segíteni kell egymást.És akármilyen hihetetlen a gyerekek ezt jobban megértik mint a felnőtt társadalom.

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45457

Donpepe Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45458

Babesz Ne aggódj,B. imádja az ovit most lázas nem megyünk minden reggel azzal ébred ovi gyeekek :). Miénk is hiperaktív óvónéni meg is jegyezte az ő két gyereke hulára kifárad az oviban B. pedig inkább még erőre kap,ő még csak két és fél éves érdekes hogy a nevtanon azt kérdezték először hogy játszik-e együtt a többi gyerekkel az óvónénik és a fejlesztő pedig azt mondja egymás mellett kell játszani van olyan 5-6 éves fiú aki most is egyedül játszik.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 napja #45460

Donpepe
2,5 évesen még tényleg nem kell együtt játszaniuk és az enyém is csak 3 évesen kezdett rákattanni a gyerekekre és menni utánuk hogy játsszon velük. Függ ez szerintem attól is hogy mennyit van gyerekekkel születése után. Mi jártunk babaklubba és az ottani 2,5 évesek már simán játszottak egymással és mesélték hogy azok a gyerekek akik csak oviban találkoztak más gyerekekkel mert pl. tesójuk sincs azok később kezdtek el másokkal játszani.
Lényeg a lényeg a fejlesztőnk szerint hogy 3 éves kor körül elkezdenek érdeklődni egymás iránt. Nézik a másik mit csinál, próbálnak bekapcsolódni ésatöbbi :)
Nah az én unokatesóm 5 évesét az óvoda szakértői bizottsághoz küldte merthogy még mindig nem játszik más gyerekekkel csak egymagában és nem kapcsolódik be a közös feladatokba ésatöbbi.

Autizmus mindennapok 7 éve 18 órája #45462

Ma felbaszott az idős óvónő.Kórházban voltunk háromnegyed tizenkettőre értünk oda B.-ért feleségem ment be és nekiállt hogy előbb menjünk mert 12- ebéd és készülnek és a 2 és fél éves gyereknek tanítsuk meg hogy állva pisiljen. Mikor feleségem elmondta azonnal felhívtam hogy egy kórházban voltunk kettő engedje már meg a két és fél éves gyerekemnek hogy ülve pisiljen mivel sógorom 35 éves két gyerek apja és mai napig ülve pisil,majd ha az óvónéni megtanul állva pisilni akkor a fiamat is megtanítom. Neki állt feljebb hogy ez nem telefon téma meg hogy ezért ott kellett hagynia a csoportját,mondom amikor fél óráig elmennek cigizni akkor bezzeg nem zavarja hogy nincs a gyerekekkel.Félelmetes mit össze kell harcolni a hülyékkel akik okosnak képzelik magukat és osztani akarják a fölösleges sütnivalójukat.

Autizmus mindennapok 7 éve 18 órája #45463

2,5 éves állva pisiljen?? Nem tök mindegy??? Örülni kéne, hogy szobatiszta. :unsure:

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 17 órája #45464

Donpepe

Szanya

Autizmus mindennapok 7 éve 17 órája #45465

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 17 órája #45466

Tudjuk. :sick: :unsure:

Autizmus mindennapok 7 éve 17 órája #45467

Autizmus mindennapok 7 éve 7 órája #45468

Próbáltam válaszolni de hibaüzenetet küldött.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45472

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45476

Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide való, de mivel azt hiszem, ez a legolvasottabb topic, szeretnék feltenni egy kérdést. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45477

Szia Csino! Másfél évesen talán a mutatás olyan, ami erősebb jel lehet. Nálunk a 3 éves fiam érintett, de én is aggódok a 14 hónapos lányom miatt, mert sok mindent észreveszek rajta. Másfél évesen nálunk így vissza gondolva olyan volt, hogy pl nem nézte a falra ragasztott állat matricákat, nem mutatta meg amivel játszik akkor sem, ha kértem, de egy nt már egy éves kora körül mutatja. Legalábbis a lányom mutatja és mondani kell neki mi az. Nem nézett az égre, olyan volt, mintha 2 évesen venné észre, hogy felettünk is van valami... Hiába mutattuk hogy madár vagy repülő, nem nézte. A kicsi már azt is nézi, szóval szerintem ez is tünet lehet. Valamint mikor bábozunk nekik mesét, a kicsi nézi mindig azt amelyikkel bábozunk, a nagyobb meg le se ... másfél évesen se, de most 3 évesen se érdekelte, mintha nem is lennénk ott.
10 éves auti fiú, 8 éves auti lány

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45478

CsinoVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45479

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.980 másodperc