LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45222

• Marchi
  • Marchi profilkép
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45223

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45224

Marchi, ez szuper!!! Maradjon így!

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45225

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45226

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45227

• Marchi
  • Marchi profilkép

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45231

Marchi
De jo, hogy rendezodott! rendes tanarnötök van :)
Szanya
Huh, igy azert megertem az aggodalmaidat a sulival kapcsolatban. De te is biztos ugy mukodsz, hogy a legrosszabb verziot kepzeled magad ele, aztan ha megsem az lesz, lehet örulni :) Siman lehet az is, hogy menni fog :)
Luna
Ertem, persze te tudod, mi a legjobb neki..De ha lenne vm baratsagosabb kisebb suli/v egyhazi, mittudomen, talan kesobb szoba johetne majd neki--
De persze az lenne a legjobb, ha bejönne az uj suli a kis osztallyal.
En amugy pl a fiamrol el nem tudtam volna kepzelni, hogy elboldogul az elokeszitoben. Kell azert onallosag ide. Nagyon feltem. De sokkal jobban ment az egesz elejetol, mint ahogy vartam..
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 7 éve 4 napja #45232

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 napja #45235

Ilyen problémával találkoztatok már? auti.hu/forum/9-egeszsegugyi-kerdesek/38...s-szobatisztan#45234

Autizmus mindennapok 7 éve 1 napja #45239

Donpepe
Hogyan alakult a beszokatás az oviba?

Autizmus mindennapok 7 éve 20 órája #45241

Szia Babesz.Sajnos nem tudjuk minden nap bevinni mert csak elöírt időben lehet addig amíg be nem íratkozunk.Nem igazán foglalkozik a gyerekekkel,most voltunk ismerösöknél egyidősek nagyjából a gyerekek a kislány puszilgatta volnaB.-t de ő eltolta magától.

Autizmus mindennapok 7 éve 19 órája #45242

Donpepe
Kicsi még. Nem tudom mennyire fog érdeklődni a tiétek a gyerekek iránt, ez változó ahogy olvasom itt másoknál, de az enyém pl. ahogy átlépte a 3 éves kort kezdett el érdeklődni, addig nem nagyon. Mostmár azért van sírás ha egy gyerektársaságot ott kell hagynunk. Aranyosan próbál bekapcsolódni, megy utánuk, motorozik velük, azt csinálja amit ők (sok olyat is tanul tőlük amit nem kellene :D) A puszik elől ő is elhajol bár szerintem sok más gyerek is, ki szereti ha idegenek puszilgatnák. Ez nagy változás egy félévvel ezelőtthöz képest, mert ha már 5-6 fős gyerektársaságba került akkor elzárkózott és nem vett tudomást róluk, mostmeg ennél nagyobb létszámban is elvan, keresgél kivel lehetne játszani. Nálunk most az a probléma, hogy meg kell valahogy majd értetnem vele, hogy nem mindenki vevő arra hogy vele játsszon és ne erőltesse ha egy gyerek nem szeretne vele játszani.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45245

Sziasztok!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45246

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45247

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45248

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45249

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45250

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45251

Babesz Ha az alapító okiratban benne van az sni fel kell hogy vegyék,amugy a leírásaid alapján mitől ne lenne integrálható? Tán közveszélyes?Ombudsman. Tudod ahogy szokták,majd ő gatyába rázza őket.Durván erőszakosnak kell lennünk mert ahogy írod inkább szabadulnának tőlünk.Bár a mi óvónőnk szerencsére épp a ritka kivétel a pár beszoktatós óra után úgy nyilatkozott hogy vannak itt sokkal problémásabb gyerekek de nem ez a baj hanem az hogy a szüleik le sem tojják és ha a szülőt nem érdekli ők nem tehetnek semmit.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45252

Nálunk semmilyen kód nincs feltüntetve az alapítóban csak annyi hogy sni.
Oldalmegjelenítési idő: 0.151 másodperc