LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44915

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44916

Ügyes. :) :) Nálunk most a szörnyek rajzolása megy. Nagyon pontosak. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44917

Agib
Mennyi idős a gyerkőc? Esetleg valami könyv nem segítene? Nem tudom lehet-e találni ebben a témakörben de biztos.
Ha szeret babázni akkor én azt csinálnám hogy babákkal eljátszanék ilyen szituációkat. Tehát babákkal eljátszanátok a találkozásokat és azt is bemutatnád így mutatni esetleg neki, hogy milyen érzéseket okoz másoknak amikor ilyeneket mond :) Laikus vagyok nagyon a témában de játék közben könnyebben megnyílnak a gyerekek és talán azt is eltudja mondani mondjuk milyen stresszt okoz neki egy idegen jelenléte, valamint lehetne tanítgatni hogy milyen módon kezelje az ilyen szitukat :)

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44918

• AgiB
  • AgiB profilkép
Köszi Babesz, erre nem is gondoltam, hogy eljátsszuk ezeket a helyzeteket babával plüss állattal. Ki fogom próbálni. Lassan 5 éves lesz, szóval én azt hittem navian, hogy ezt már szépen meg lehet vele beszélni .Sajnos Ő ehhez túl őszinte. Akiket kedvel , azokkal nagyon barátságos, sőt hivja át őket hozzánk, és kér minket mi is menjünk , de jaj annak aki nem szimpi neki. Emiatt indul az egész vizsgálódás is, ez tűnt fel több helyen, hogy csoportban is nehezebben illeszkedik be. Köszi még egyszer a tanácsot!

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44919

Agib
Nincsmit, remélem beválik :) Egyik rokonom 5 éves kislánnya volt pszichológusnál hasonló problémákkal, barátkozás és egyebek és ő tanácsolta nekik, hogy minden ilyen problémát próbáljanak meg játékkal megoldani, mert a gyerekek játék közben könnyebben megnyílnak, meg könnyebben beszélnek adott szitukról ha nem saját magukról kell beszélni hanem egy babáról pl :) Remélem megoldódik majd ez a helyzetetek :)

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44920

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44921

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44922

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 2 hónapja #44923

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44926

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44927

Vááááuuuu! Te voltál? :) :) :)

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44928

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44929

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44930

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44931

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44932

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44960

Sziasztok,
Jo reg irtam en is..
Meg a kajalasrol akartam irni, hogy az en fiamnak is borzalmas az evese, csak D-vitamint szed, de szinte sosem beteg...en mar nem aggodom ezen...Neha bosszant hetvegen, mikor mindenki rendesen eszik, hogy o kitart a bolti fagyasztott szalmakrumpli meg halrudacska mellet..mast meg sem kostol.. nem is ertem..de az idegeskedest mar reg befejeztem a kajakkal kapcsolatban :)
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44961

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44963

• Marchi
  • Marchi profilkép

Autizmus mindennapok 7 éve 1 hónapja #44966

Oldalmegjelenítési idő: 0.996 másodperc