LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43707

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43708

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43709

Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43711

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43712

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43714

Szanya
Köszi a tippet! Én még ilyenről nem is hallottam, csak fülhőmérőről és nálunk a kórházban is sima mezei lázmérők vannak :)
Köszi, hát furi a gyerek, lázat nem mértem még, de izzad a homloka és azért olyan meleg nincs már. Kezdődik az ősz, jönnek a betegségek :(

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43715

Ne is mondd. :(

Csino, a kényszeres dolgokról egy cikket tervezek írni, mert valóban nincs megfelelő infó róla fönt sehol. Viszont csak akkor tudok cikket írni, ha van pár nyugodt óra, tehát a gyerek suliban van, úgyhogy a türelmedet kérem.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43716

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43717

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43718

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43719

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43720

Szanya, köszi, várok türelemmel! Fura amúgy, hogy erről nincs annyira infó, nem annyira jellemző vajon? Tony Attwood aspikról szóló könyvében is kb. 1 oldal van erről, de ott is csak a kényszeres tisztaságról, stb.

Amúgy tök jók a kis riportok a nyitólapon az érintett családokkal, én ezt még csak most láttam.

Luna, Nálatok a szegregált suli egyértelmű volt, mármint, hogy oda viszitek a gyereket?

Az iskola kérdéstől már előre félek...

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43721

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43726

Kivette a mozgó fogát! Nem kell menni fogászatra. :) :) :) :) :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43727

• Anetta73
  • Anetta73 profilkép
Nekem most 15 éves a lányom,és mindig is voltak kisebb kényszerei.Pár hónapja idegesítette ha a ruhája csak egy kicsit is vizes lett,napjában többször átöltözött.Fürdeni szeret,de utána mindig alaposan szárazra törli magát,a haját teljesen megszárítja.Más kényszerei is vannak,többször megkérdi ugyanazt.Vagy ha zenét hallgat tableten többször elindítja a számot.Szinte minden autinak vannak kényszeres dolgai.Van hogy az egyik elmúlik,de jön helyette más. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43728

Szanya deszupi, jó hogy megússzátok a fogdokit, ügyes gyerek :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43731

Szanya,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez. Luna Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kényszeres dolgok. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43733

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43734

Úgyhogy már témánál is vagyok a kényszerekkel. :S Ha majd egyszer eljutok addig, hogy megírjam a kényszeres cikket, akkor beletenném, amit írtok, kérnék egy hozzájárulást, Luna, Anetta, Csino! Kimásolom, hogy meglegyen, meg majd lehet, hogy még kérdezek.

Frézia, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43735

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.147 másodperc