LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43686

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Csino, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43687

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43688

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43689

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43690

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43691

Szanya

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43692

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez..

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43693

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43694

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43695

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Frézia, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43697

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43698

Azt mondod, a logopédus segíthet? A monoton beszéd szerintem nem kényszer nála, egyszer csak ilyen lett a gyerek. Nem is értem, kb. 2-3 éves koráig szerintem nem így beszélt, de már magam sem tudom, mi van-hogy volt. Csak azt nem tudom, hol van olyan logopédus, aki esetleg az autizmushoz is ért. Na meg hogy honnan teremtjük elő még annak is az árát.

Az alapítványi díjakat értem én, tudom, miért ilyen magasak. Csak akkor is nehéz....nálunk a legfőbb gond a kortárs kapcsolatokkal van, mivel emiatt csoportos fejlesztésre kell járnia, így ezt nem tudom itthon reprodukálni. Az egyéni fejlesztésével nem tudom, mi legyen, hallottam, hogy szuper hasznos, ha csoportba is jár és egyénire is. Az egyénit biztosan tudnám valamennyire magam produkálni, ezen el fogok gondolkozni, köszi a tippet.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43699

Luna, ez a suli Vácon van? Ez integráló suli?

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43700

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43701

Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43702

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43703

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nekünk is megvolt az első nap, az ünneplőzést kibírta, az új terem ablakából szuperül látni a légifolyosót, szóval mi gond lehet? :cheer: Most követeli a negyedikes Mozaikos matek könyvet. (Más könyvet kapott a suliban, egyébként az is teljesen jó. Valamint van egy harmadik típusú, amit egy matek tanár rokontól kaptunk, de akkor is kell neki a Mozaikos.) Úgyhogy van egy utam még. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43704

Luna Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43705

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43706

Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 1.029 másodperc