LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43736

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, amit irtam nyugodtan viheted :)

hoztam egy sztorit, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43737

Rohanásban vagyok: gyilok idegesítő, szinte dettó ez volt nekünk az egymiben, javaslatom figyelmen kívül hagyva, frusztráljuk inkább a gyereket, no comment, pfej.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43740

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43741

Anyám borogass. :unsure:

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43742

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43743

Egy damilon kell egyensúlyozni. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43744

Szanya, persze, használd nyugodtan, bár nem tudom, a mi kényszerünket mennyire írtam le érthetően. Még magam is csak figyelem, mit csinál a fiam és próbálom kitalálni, mi váltja ki belőle ezeket az ismétléseket.

Luna, oviba hová jártatok, integráló ovi volt? Én még nem tudom, milyen irányba menjünk a fiammal suli-ügyileg. Bennem is van egy olyan vonal, hogy félre kell tennem majd a "büszkeségemet", ha arról van szó, de egyelőre egyszerűen nem tudom megítélni, mire képes a fiam. Remélem, majd az ovijában segítenek.

Frézia, jajj, az ezerszer elmondja, az így van nálunk is. És ideges lesz, ha félbeszakítom...

Anetta, Nálatok előkerült a gyógyszer gondolata a kényszerek miatt?

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43745

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Visszatértem. :P

Luna

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Elkezdtük az integrálós ovit, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43746

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43747

• Anetta73
  • Anetta73 profilkép
Természetesen hozzájárulok.Ha még eszembe jut valami kényszeres dolog leírom. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43748

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Csino: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43749

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43750

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Nina,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43751

Köszi mindenkinek, akkor ha lesz egy kis időm, összerakom a kényszeres cikket.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43752

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43753

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43754

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43755

Jaj, Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43756

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 7 hónapja #43757

Oldalmegjelenítési idő: 0.874 másodperc