Miri, ezek szerint Á. is szeret ilyen kézműves dolgokat csinálni, elszöszölni ilyen kivágással, díszítéssel, ragasztással? Majd küldök priviben képet, milyen adventi naptárat csináltunk, a kezem letörött a végén és 3 napig csináltunk esténként, de kész lett

És a fiam 1 hétig könyörgött, hogy csináljuk már meg... A férjem is nagyon szeret pepecselni ilyen dolgokkal. Tavaly készített a gyerekeknek egy kis papírmikulást, 378 darab (komolyan!) picike papírháromszöget kellett először is ehhez hajtogatni. Aztán összeilleszteni őket Nyáron meg kézzel nekiállt gazolni a telket, ami csak gaz. Napokig csak guggolt és gazolt és jól érezte magát

Mondtam is neki, hogy irigylem, hogy ennyi elég a boldogságához
Champ, most azon filózom, milyen hizlaló ételt tudok beiktatni a napba, ami egészséges is és nincs benne tejszármazék. Sajnos, minden, ami hizlaló és nem káros, az kb a tejtermék (amit a gyerekek meg is esznek). Az enyém gyerek nem húsos, ő nudlis, tésztás, tojásos, ezekből mondjuk pukkadásig nyomja. Tojás minden formában, minden mennyiségben. Meg a palacsinta. De mivel a pali is tejmentes, nem túl tápláló az sem. Meg gyors az emésztése, minden átmegy rajta, szerintem az én gyerekemnek több anyagot kell ennie, hogy meg is maradjon benne, mint mondjuk az öccsének, akinek nincs ilyen állat gyors emésztése.
Ja, amúgy arcüreggyulladása van. Még sosem volt... ez is azt jelzi, hogy gyenge a szervezete (mivel pl orrmandulája nincs is, meg sosem volt arcüreg baja, gondolom, nem valami fizikai oka van annak, hogy nem jön ki a trutyi és ezért gyulladt be). Elengedte a doki a mikulás ünnepségre péntek délelőtt, de ott kell maradnom (majd kint várok) és hazavinnem a miki után. Legalább nem fertőz. Ne tudjátok meg, mennyire várja... viszont igen pocsékul van, rettenetesen fáj a feje folyton. Cataflamon élünk.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.