Chris79:
Vigasztaljon a tudat, hogy sokan a gép előtt fejlesztjük magunkat, a magam nevébem mindenképpen írhatom ezt.
Laminálni nem szükséges, Labolen is (ha minden igaz) és én is a saját készítésű , vastag celluxal leragasztott kártyáinkból élünk, igaz mi nem PECS-ezünk, csak napirendezünk.
**
Nekünk van egy helybéli nem auti fejlesztőnk, aki mindig ad házifeladatot, azt szoktam mostanában csinálni Z-vel, ő jobban látja, hogy mire van szüksége. Persze ez nem speciális fejlesztés, de szerintem ez is jó, fejleszti sok területen. Most pl azt kaptuk feladatnak, hogy beszéljünk a képekről, kinek van vékony nyaka, vastag nyak, kicsi feje, nagy feje, ez szőke, az barna stb. Beszéljünk arról, hogy a lányoknak milyen nevük van és a fiúknak, a múltkor volt sorbarakás a kisbabától az öregemberig, a képeket ő vágta ki, majd rakta sorba, és ragasztotta fel, melyik kép a másik tükörképe, azt kellett kiszinezni stb.
Ahogy Labolen írta, ha kéthetente kapnánk valami instrukciót, hogy most mit is gyakoroljunk otthon sok mindent meg tudnánk mi is csinálni.