Chris,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Köszi különben a tippet a lázhoz, kb ezt csináltam, amit írtál, csak priznic nem volt, mert annyira gyűlöli, ordít, sír, kikészül teljesen. Most lekopogom, jobban van, de már hat az Augmentin biztosan (délben kapta az elsőt). Kíváncsi vagyok az éjszakára.
Lucy, köszi neked is, sajnos, tavaly pont ugyanez volt karácsony előtt, azt elkapta a nagy és tőle én is, én még olyan beteg nem voltam sosem... pedig nekem nincs mandulám

Csak két kis csonk, ami visszanőtt, de az is be tud gyulladni. Az a baj, hogy közben náthásak is vagyunk mind, ez így már együtt elég gáz. A nagynak volt rendes hőemelkedése ma, de estére megint lement. Ő sem megy már oviba a héten, akkor sem, ha nem kapja el a kicsitől...
Bundáskenyér, nagyon drukkolok nektek!!!!!!
Tomger, nagyon nagyon aranyos a fiad

Az, hogy tiltakozik az ovik ellen és a napirendnél is hiszti van, nem jelenti azt, hogy utálja az ovit! Az NT kisebbem tavaly egész évben ezt csinálta, de bent már marha jól érezte magát. Mindig nekem szóltak ezek a hisztik.